Blijven ademen

Blijven ademen - Maike Bretschneider | Highergroundnb.org

...Ademwerk helpt je om te ontspannen en om rust te vinden ... blog | Blijven Ademen | adempraktijk van Herman van de Kuit ... . Je kunt in mijn adempraktijk meemaken hoe ademwerk is in verschikkende intensiteiten: proefles en lessenserie, 7 lessen van 5 kwartier; lessenserie vervolg, 4 lessen van 2 uur; workshops, halve dag; individuele sessie, 1 1/2 tot 2 uur Het boek "Blijven ademen" van Katrien Geeraerts en Louis Van Nieuland. In Blijven ademen leer je via een vierstappenplan - de hartcoherentietraining - een eenvoudige tech­niek om op een gezonde manier met stress om te gaan. De oefeningen vergen amper 3 x 6 minuten per dag van ... bol.com | Blijven ademen | 9789022333693 | Katrien ... ... . De oefeningen vergen amper 3 x 6 minuten per dag van je tijd en kunnen ondersteund worden door handige apps. Blijven ademhalen (Paperback). 'Wie denkt dat Blijven ademhalen een boek over yoga is, heeft het mis. Het is een dapper en kwetsbaar portret van hoop,... Blijven ademen EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. verhalen uit de ambulance. Auteur: Boris Rousseeuw. Taal: Nederlands 4.2 van de 5. 6 reviews Delen. Inkijkexemplaar. Uitgever: Vrijdag, Uitgeverij. Auteur ... Boek 'Blijven Ademen' [GRATIS VERZENDING] aantal. In winkelmand. Categorie: Geen categorie. Volgende. Beschrijving. Herken de stressmechanismen van je lichaam en geest en leer om stress daadwerkelijk te reduceren, zodat je verlost raakt van stressgerelateerde klachten. De ... Blijven ademen . De mallemolen van het leven eist steeds meer van ons, met alle gevolgen van dien, zoals hyperventilatie, burn-out en stressklachten. In 'Blijven ademen' leer je via een vierstappenplan - de hartcoherentietraining - een eenvoudige techniek om op een gezonde manier met stress om te gaan. 'Blijven ademen, hartcoherentie als antwoord op burn-out, hyperventilatie en stress' door Katrien Geerae...

INFORMATIE

AUTEUR
Maike Bretschneider
DIMENSIE
11,66 MB
BESTANDSNAAM
Blijven ademen.pdf

OMSCHRIJVING

Naar haar deelnamen aan het Liefhebber-festival en andere culturele evenementen in Antwerpen met haar Spontaan Schrijvenkraam wilde Maike Bretschneider graag 'meer' doen met sommige van de onderwerpen over die ze toen mocht schrijven: meer in de diepte gaan en meer dichten. 'blijven ademen' is het resultaat van deze idee met in het eerste deel gedichten die geïnspireerd zijn door de onderwerpen die mensen haar aan de Spontaan Schrijvenkraam noemden en in het tweede deel gedichten van de schrijfster zelfs, die haar inspiratie meestal niet minder spontaan opdeed op reizen, op stap in Antwerpen of in de wassalon. Dit bundel is een verzameling van korte en lange, serieuze en grappige en ontroerende gedichten en teksten geworden waarin de schoonheid van het leven en de soms moeilijke kanten van het menselijke bestaan net zoals als de kleine dingen die een dag of een moment bijzonder kunnen maken allemaal hun plek hebben gevonden.

Wil je het boek lezen?Blijven ademen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maike Bretschneider. Lezen Blijven ademen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN