De vakantiereiziger

De vakantiereiziger - Berthel ter Steege | Highergroundnb.org

...iziger' door Berthel ter Steege - Onze prijs: €45,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis De vakantiereiziger | ISBN 9789463011907 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Boek: De vakantiereiziger - Geschreven door Berthel ter Steege ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Met De vakantiereiziger als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische en steeds veranderende praktijk van de internationale reiswereld. Op basis van op de praktijk gebaseerde 'cases', en door middel van vele vragen en opdrachten, verwerven zij de algemene kennis nodig voor de toeristische reismarkt. Met De vakantiereiziger als lesmateriaal leren ... bol.com | De vakantiereiziger | 9789463012416 | Berthel ... ... . Op basis van op de praktijk gebaseerde 'cases', en door middel van vele vragen en opdrachten, verwerven zij de algemene kennis nodig voor de toeristische reismarkt. Met De vakantiereiziger als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische en steeds veranderende praktijk van de internationale reiswereld. Op basis van op de praktijk gebaseerde 'cases', en door middel van vele vragen en opdrachten, verwerven zij de algemene kennis nodig voor de toeristische reismarkt. De vakantiereiziger door Berthel ter Steege, EAN 9789463012416. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Koop De vakantiereiziger (9789463012980) je van Steege, B. ter. Artikelomschrijving. Van dit artikel (9789463012980 / De vakantiereiziger) is nog geen omschrijving beschikbaar Met De vakantiereiziger als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische en steeds veranderende praktijk van de internationale reiswereld. Op basis van op de praktijk gebaseerde 'cases', en door middel van vele vragen en opdrachten, verwerven zij de algemene kennis nodig voor de toeristische reismarkt. De vakantiereiziger van Berthel ter Steege (boek, , ISBN 9789463010900). Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Met deze zeer complete... Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Met deze zeer complete onderwijsmodule over vakantiereizen zijn de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt. Met De vakantiereiziger als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische ... Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Met deze zeer complete onderwijsmodule over vakantiereizen zijn de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt.Met "De vakantiere...

INFORMATIE

AUTEUR
Berthel ter Steege
DIMENSIE
6,5 MB
BESTANDSNAAM
De vakantiereiziger.pdf

OMSCHRIJVING

Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Met deze zeer complete onderwijsmodule over vakantiereizen zijn de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt.Met De vakantiereiziger als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische en steeds veranderende praktijk van de internationale reiswereld. Op basis van op de praktijk gebaseerde ‘cases’, en door middel van vele vragen en opdrachten, verwerven zij de algemene kennis nodig voor de toeristische reismarkt. Ook raken zij vertrouwd met vervoermiddelen, verblijf en verzekeringen en leren zij hoe reissommen worden berekend.De vakantiereiziger stelt de student in staat om het diploma Verkoper Reizen te behalen. Er is rekening gehouden met (begeleide) zelfstudie. De handige ringband geeft docenten en studenten de mogelijkheid eigen materiaal toe te voegenBerthel ter Steege is officieel geaccrediteerd als docent door IATA Montreal. Haar bedrijf Transferama organiseert cursussen IATA en SEPR.

Wil je het boek lezen?De vakantiereiziger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Berthel ter Steege. Lezen De vakantiereiziger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN