SCP-publicatie 27 - Poolse migranten

SCP-publicatie 27 - Poolse migranten - none | Highergroundnb.org

...de leefsituatie van migranten uit Polen en Bulgarije in de eerste jaren na migratie ... Veel vragen over dood 353 Filipijnen in Saudi-Arabië ... ... . SCP-publicatie 2015-8, Den Haag: Sociaal en Cultureel Planbureau. Poolse migranten: de positie van Polen die vanaf 2004 in Nederland zijn komen wonen (SCP-publicatie, Band 27) | Dagevos, Jaco, Ross, Julian | ISBN: 9789037705300 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Het aantal Polen dat in Nederland woont groeit. Er is weinig bekend over waar deze Poolse migranten zich precies vestigen, in wel ... Segregatie van Poolse migranten in Nederland | NIDI ... . Er is weinig bekend over waar deze Poolse migranten zich precies vestigen, in welke mate zij in gesegregeerde buurten wonen en op welke wijze dit de integratie van Polen in Nederland beïnvloedt. Onderzoek van het NIDI en het CBS laat zien dat maar een minderheid van de Poolse migranten zeer sterk gesegregeerd woont. Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) verricht sociaal-wetenschappelijk onderzoek en rapporteert hierover aan regering en parlement. Op deze website kunt u de adviezen van het SCP inzien. Poolse migranten : de positie van Polen die vanaf 2004 in Nederland zijn komen wonen. toon extra info. Jaco Dagevos (red.) Auteur(s) Dagevos, J. Uitgever: Den Haag : Sociaal En Cultureel Planbureau: Jaar van uitgave: 2011: Pagina's: 156 p ill: Titel van reeks: SCP-publicatie (ISSN 1568-1262 ; 2011-27) Toon alle delen van deze reeks. ISBN ... Vandaag verschijnt het rapport Opvoeden in niet-westerse migrantengezinnen van het Sociaal en Cultureel Planbureau.In dit rapport staat de opvoeding van minderjarigen (0-18 jaar) centraal en beschrijft men wat migrantenouders belangrijk vinden in de opvoeding van hun kinderen en wat hun manier van opvoeden is. Get this from a library! Poolse migranten : de positie van Polen die vanaf 2004 in Nederland zijn komen wonen. [John Dagevos; Julian Ross;] -- Dit rapport gaat over de positie van Polen die sinds 2004 naar Nederland zijn gekomen en in de bevolkingsadministratie staan ingeschreven. Er wordt ingegaan op hun positie op de arbeids- en ... Zeker 353 Filipijnse gastarbeiders in Saudi-Arabië zijn door onduidelijke oorzaken gestorven. Een katholieke bisschop in de Filipijnen en hulporganisatie Mi...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,49 MB
BESTANDSNAAM
SCP-publicatie 27 - Poolse migranten.pdf

OMSCHRIJVING

SCP-publicatie 27 - Poolse migranten 1e druk is een boek uitgegeven bij Sociaal en Cultureel Planbureau. ISBN 9789037705300 Dit rapport gaat over de positie van Polen die sinds 2004 naar Nederland zijn gekomen en in de bevolkingsadministratie staan ingeschreven. Er wordt ingegaan op hun positie op de arbeids- en woningmarkt, hun sociaal-culturele positie (o.a. beheersing van het Nederlands, mate van sociale contacten met Polen en autochtonen) en op de gezondheidssituatie. Het rapport is grotendeels gebaseerd op informatie uit een survey onder 600 Poolse respondenten. Bij hen is ook informatie verzameld over hun intenties om voor een langere periode in Nederland te blijven of om op korte termijn terug te keren naar Polen. Deze studie is uitgevoerd op verzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties/Directoraat-Generaal Wonen, Wijken en Integratie. Jaco Dagevos is hoofd van de onderzoeksgroep Educatie en Minderheden. Hij verricht onderzoek naar de integratie van migrantengroepen in Nederland.

Wil je het boek lezen?SCP-publicatie 27 - Poolse migranten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen SCP-publicatie 27 - Poolse migranten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN