Ongewoon of dagdagelijks

Ongewoon of dagdagelijks - Frans Busschots | Highergroundnb.org

...sschots, Frans | ISBN: 9789402235586 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon ... Wat is de betekenis van dagdagelijks - Ensie ... . Antwoord. Het is onduidelijk of dagdagelijks tot de standaardtaal in België gerekend kan worden. Standaardtaal in het hele taalgebied is bijvoorbeeld dagelijks, elke dag of alledaags, gewoon.. Toelichting. Dagdagelijks wordt in België geregeld gebruikt als bijvoeglijk naamwoord en als bijwoord.Toch is er een niet te verwaarlozen groep taalgebruikers die het gebruik van dagdagelijks afkeurt. Noté /5: Ac ... Ongewoon of dagdagelijks: Amazon.de: Busschots, Frans ... ... .Toch is er een niet te verwaarlozen groep taalgebruikers die het gebruik van dagdagelijks afkeurt. Noté /5: Achetez Ongewoon of dagdagelijks de Busschots, Frans: ISBN: 9789402235586 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Frans Busschots met zijn roman Ongewoon of dagdagelijks in 2017. Foto: Kristof Van Rompaey dagdagelijks Betekenis 'dagdagelijks' Je hebt gezocht op het woord: dagdagelijks. dag·d a ·ge·lijks (bijvoeglijk naamwoord) (België) 1 dagelijks. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de ... in hedendaagse spelling: alledaags, daags, dagelijks. Alledaagsch — daagsch — dagelijksch. Daagsch drukt eene tegenstelling uit tusschen de gewone dagen, de werkdagen, en de zon- en feestdagen: mijne daagsche jas; alledaagsch is de tegenstelling van ongewoon, ongemeen, bijzonder, verheven, en behelst een geringschattend oordeel: mijne alledaagsche bezigheden, een alledaagsch mensch ... dagdagelijks ...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Busschots
DIMENSIE
10,67 MB
BESTANDSNAAM
Ongewoon of dagdagelijks.pdf

OMSCHRIJVING

Onze samenleving verandert. Wat vroeger niet kon of niet gewaardeerd werd, heeft nu hier en daar vaste voet gekregen. Veranderende gewoonten, veranderende levensstijl, ander inzicht, geeft andere situaties. Wat vroeger als axioma’s werd omschreven, komt nu op losse schroeven te staan. Wat vreemd en ongewoon was, is nu dagdagelijks geworden. Sommige mensen gaan altijd maar een stapje verder, anderen blijven nogal conservatief en houden vast aan bepaalde gedragingen. Leentje en Fons, een vroegere treinmachinist, maar nu met pensioen, zijn de trotse ouders van Anja en Tanja. Beide dochters wensen hun vleugels uit te slaan en hun eigen toekomst te bepalen. Al blijven Leentje en Fons altijd zeer bekommerd te zijn. Anja studeerde af als psychiater en met haar thuispraktijk vlotte het meer dan goed. Lander Verboven studeerde af als grote computerspecialist en het was meer dan druk in zijn klein bedrijfje. Maar het leven heeft voor iedereen zijn verrassingen. Rijkdom en gezinsgeluk vandaag en morgen grauwe miserie, misschien. Is het een kwestie van geluk alleen?

Wil je het boek lezen?Ongewoon of dagdagelijks in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Busschots. Lezen Ongewoon of dagdagelijks Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN