Databasesystemen voor de praktijk

Databasesystemen voor de praktijk - J.A. Vandenbulcke | Highergroundnb.org

...en in een kader waarin de organisatie centraal staat en de database een ... Boeken - Boekenbestellen.nl ... ... DANS is an institute of KNAW and NWO. Driven by data. Go to page top Go back to contents Go back to site navigation ISBN: 9044001477 Onderwerp: Databanken Database systemen Samenvatting: Het boek databasesystemen voor de praktijk bespreekt databasesystemen in een kader waarin de organisatie centraal staat, en de database een onderdeel vormt van het gereedschap waarmee een organisatie wordt bestuurd. Helaas wordt Databasesystemen voor de praktijk van op dit moment niet ... bol.com | Database systemen voor de praktijk ... ... . Helaas wordt Databasesystemen voor de praktijk van op dit moment niet tweedehands aangeboden op Bookmatch. Door dit boek op je boekenlijst te zetten, ontvang je een mail zodra het boek weer wordt aangeboden. J.A. VANDENBULCKE; W.O. LEMAHIEU - NU TE KOOP - 2005 - Het boek Databasesystemen voor de praktijk bespreekt databasesystemen in een kader waarin de organisatie centraal staat en de database een o… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Databasesystemen voor de praktijk - J. A. Vandenbulcke - Google Books Credit offered by NewDay Ltd, over 18s only, subject to status. How will it fit into our organization More information. Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. On this page you find summaries, notes, study guides and many more for the study book Databasesystemen voor de praktijk, written by J.A. Vandenbulcke & W.O. Lemahieu. The summaries are written by students themselves, which gives you the best possible insight into what is important to study about this book. Subjects like Databasesystemen voor de praktijk will be dealt with. QR code for Databasesystemen voor de praktijk. Title, Databasesystemen voor de praktijk. Author, J. A. Vandenbulcke. Edition, 8. Publisher, SDU uitgevers. Buy Databasesystemen voor de praktijk: Achtste druk 01 by J. VANDENBULCKE (ISBN: ) from Amazon's Book Store. Databasesystemen voor de praktijk - J. A. Vandenbulcke - Google Books Real-Time Database Protection and. Sdu Uitgevers; 01 edition 4 May Language: If you find any problems with this documentation, More information. Databasesystemen voor de praktijk . Achtste druk. J. VANDENBULCKE Sdu Uitgevers Exacte wetenschappen en informatica. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Auteur. J. VANDENBULCKE. reacties Eigenschappen. Taal: Nederlands. ISBN: 9789012107990. Productvorm ... Databasesystemen voor de praktijk - J. A. Vandenbulcke - Google Books Be the first to review this item Ce you like to tell us about a lower price? No parts of this work may databaesystemen reproduced in any form or by any means - graphic, electronic, or More information. Databasesystemen voor de praktijk - J. A. Vandenbulcke - Google Books Praktijl make this website w...

INFORMATIE

AUTEUR
J.A. Vandenbulcke
DIMENSIE
11,77 MB
BESTANDSNAAM
Databasesystemen voor de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek Databasesystemen voor de praktijk bespreekt databasesystemen in een kader waarin de organisatie centraal staat en de database een onderdeel vormt van het gereedschap waarmee een organisatie wordt bestuurd. De achtste druk is grondig aangepast ten opzichte van voorgaande drukken. De belangrijkste reden voor deze aanpassing is de snelle ontwikkeling van de informatie- en communicatietechnologie en de nieuwe mogelijkheden die daardoor aan organisaties worden geboden.Terwijl de structuur van het boek grotendeels overeind is gebleven, zijn alle hoofdstukken herzien en soms fors uitgebreid. De belangrijkste aanpassingen zijn:• In hoofdstuk 11,Universele database API's,worden naast ODBC, JDBC en SQLJ ook OLE DB en ADO toegelicht.• Hoofdstuk 12 is gewijd aan Databasetoegang in het J2EE- en .NET-raamwerk. Tevens wordt aandachtbesteed aan web-database connectiviteit in beide raamwerken en aan faciliteiten die door een persistencecache-architectuur worden geboden.• Hoofdstuk 14, XML, XML-databases en webservices, is grondig herzien en uitgebreid. Er wordt een up-todate overzicht gegeven van de XML-standaarden. Daarna volgt een volledige bespreking van de wijze waarop XML-documenten in applicaties worden verwerkt, van de opslagmogelijkheden voor XML-documenten en van het zoeken in XML-documenten. De rol van databasesystemen als service consumer en als service provider wordt toegelicht en geïllustreerd.• In hoofdstuk 15, Databasemanagement in een gedistribueerde omgeving, worden facetten van transactiemanagement, concurrency control en recovery behandeld in zowel een 'tightly coupled' als een 'loosely coupled' gedistribueerde omgeving. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de gevolgen van de 'disconnected'- benadering voor concurrency control en recovery. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op 'optimistic concurrency' en de technieken die in ADO.NET en JDBC worden aangeboden.• In alle hoofdstukken komen nieuwe, uitgewerkte voorbeelden voor, waardoor de materie praktischtoepasbaar wordt. Het boek is bedoeld voor informatici in het algemeen en voor informatiearchitecten, informatieanalisten,functioneel gegevensbeheerders, databaseontwerpers en databaseadministrators in het bijzonder. Daarnaast is het boek bij uitstek geschikt voor de informaticaopleidingen in het academisch onderwijs en het hoger beroepsonderwijs.

Wil je het boek lezen?Databasesystemen voor de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.A. Vandenbulcke. Lezen Databasesystemen voor de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN