Het meisje uit de jungle

Het meisje uit de jungle - Patrick Lagrou | Highergroundnb.org

...ntieke indianenstam. Jonathans vader is namelijk een wetenschapper die onderzoek doet naar indianenstammen die nog nooit in contact geweest zijn met blanken ... Bestseller 'Dochter van de jungle' verfilmd | Stichting ... ... . 'Zwemmende vrouw in jungle' gezien bij massale zoekactie Brits meisje (15) in Maleisië. UPDATE De autoriteiten in Maleisië zoeken ook vandaag met man en macht naar een jonge toeriste uit ... Het meisje uit de jungle book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Jonathan gaat samen met zijn vader voor een half jaar naar ... Het Meisje uit de Jungle - Patrick Lagrou (1994) mijn stem. 3,64 (7) 7 stemmen . Nederlands ... Het Meisje Uit De Jungle | BoekenPlatform.nl ... . Jonathan gaat samen met zijn vader voor een half jaar naar ... Het Meisje uit de Jungle - Patrick Lagrou (1994) mijn stem. 3,64 (7) 7 stemmen . Nederlands Jeugdboek Romantiek / Avontuur . 207 pagina's Eerste druk: Clavis, Hasselt (België) Jonny (Jonathan) heeft net zijn zesde jaar secundair achter de rug. Voor hij verder zal studeren, gaat hij samen met zijn vader, een professor ... Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: het meisje uit de jungle (-) waar filter verwijderen waar Categorie De Maleisische autoriteiten proberen een vermiste tiener uit de jungle te lokken met de stem van haar moeder. „We hebben de opname afgespeeld met geluidsversterkers toen we vanochtend op pad… Het meisje uit de jungle Patrick Lagrou Uitgeverij Clavis B.V.B.A. Kinder- en ... oefende enige tijd het beroep van advocaat uit. ... genaamd De Grote Ramp (het boek) en De Klimaatreeks (de reeks). Deze serie gaat over de klimaatveranderingen waar de mens mee te kampen heeft. Meisje groeit op als Jungle Books Mowgli. 07 juni 2013 18:43 07-06-13 18:43. ... "Het dagelijks leven van Tippi bestond uit het vechten tegen de apen zodat ze niet haar fles stalen", ... Het boek, een internationale bestseller, is in 2005 in het Nederlands verschenen onder de titel 'Dochter van de jungle, een meisje uit de steentijd'. Meedogenloze natuur Wat onvoorstelbaar lijkt, heeft de nu 38 jaar oude Sabine Kuegler meegemaakt. Dochter van de jungle is dan ook de titel van haar eerste boek met als ondertitel: Een meisje uit de steentijd. Het is een ontroerende beschrijving van de meisjesjaren van Kuegler met haar ouders, een taalkundige en een missionaris, haar jongere broertje Christiaan en haar oudere zusje Judith op een kleine oerwoudbasis in West-Papoea, het voormalige Nederlandse Nieuw-Guinea. HET MEISJE UIT DE JUNGLE. T I TEL : De titel van het boek Het meisje uit de jungle slaat op Hiyomi, het Indianenmeisje waar Jonathan verliefd op wordt. TIJD EN PLAATS: Het verhaal speelt in het heden (tijd). De plaats van het verhaal is het dorp van de Shamateri, in het Amazonegeb...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Lagrou
DIMENSIE
11,70 MB
BESTANDSNAAM
Het meisje uit de jungle.pdf

OMSCHRIJVING

jonathan gaat samen met zijn vader voor een half jaar naar het Amazonenwoud. Daar bestuderen ze een van de laatste indianenstammen die nog nooit contact niet de blanken hebben gehad.Een blanke jongen en een indiaans meisje. Twee verschillende culturen en een dreigende buitenwereld.

Wil je het boek lezen?Het meisje uit de jungle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Lagrou. Lezen Het meisje uit de jungle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN