Rotterdamse Beren

Rotterdamse Beren - Arie Pieters | Highergroundnb.org

...op onze schepen: Mps. Marlina, Mps. De Ameland en Mps ... Beren Boot | Rotterdam Tourist Information ... . Brandaris / Beren Boot. Wereldhavendagen vaarten. Alle schepen van Partyservice Nederland varen tijdens de werelhavendagen. In 'Rotterdamse Beren' keren we in eerste instantie terug naar 1926. Het jaar waarin de Rotterdamse werf van Piet Smit Jr. twee unieke schepen zou opleveren: De Jääkarhu en de Siberië. De eerste een reus van een ijsbreker, vervaardigd voor Finland en de tweede de sterkste sleper van zijn tijd in ons land én tevens ook ijsbreker. Rotterdams Bier Bekijk hier ons Rotterdams Bier! Ho ... De 'Rotterdamse Beren' varen nog één keer uit - s ... ... . Rotterdams Bier Bekijk hier ons Rotterdams Bier! Hop-In is gevestigd in Rotterdam. Daardoor hebben we goede connecties in deze stad. We proberen daarom nieuwe, mooie en interessante bieren te vinden die hier worden gebrouwen. Rotterdam telt op dit moment nog maar een handjevol brouwerijen. De grootste en bekendste zijn de Kaapse Brouwers en Brouwerij Noordt. Restaurantketen De Beren komt naar Drenthe. Met de opening van vestigingen in Meppel, Hoogeveen en Emmen zit de van oorsprong Rotterdamse restaurantketen vanaf voorjaar 2020 dan in alle ... Filiaal van de bekende Rotterdamse keten op een steenworp afstand van de Kuip. ... Meest recent over De Beren Rotterdam Zuid. Hier scoor je altijd: 7 x lekker uit eten rond de Kuip. De tijd dat er rond de Kuip alleen maar op wedstrijddagen van Feyenoord een vette hap gehaald kon worden is al lang voorbij....

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Pieters
DIMENSIE
11,86 MB
BESTANDSNAAM
Rotterdamse Beren.pdf

OMSCHRIJVING

Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. Hij is van jongs af aan altijd al geïnteresseerd geweest in vogels, dieren en de natuur in het algemeen. Als actief lid van ondermeer Vogelbescherming Nederland en coördinator van de regionale bomenwerkgroep in de Hoeksche Waard, zet hij zich als vrijwilliger ook in het dagelijkse leven in voor de natuur. Maar ook historie heeft altijd zijn aandacht gehad. Zo verscheen er eerder van zijn hand b.v. het boekje 'Verdrongen door de rivier', over het verdwenen, 's-Gravendeelse wijkje Bevershoek. In 'Rotterdamse Beren' keren we in eerste instantie terug naar 1926. Het jaar waarin de Rotterdamse werf van Piet Smit Jr. twee unieke schepen zou opleveren: De Jääkarhu en de Siberië. De eerste een reus van een ijsbreker, vervaardigd voor Finland en de tweede de sterkste sleper van zijn tijd in ons land én tevens ook ijsbreker. Aan de hand van o.a. 50 foto's volgen we hun levensloop.

Wil je het boek lezen?Rotterdamse Beren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Pieters. Lezen Rotterdamse Beren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN