De Dalai Lama, Mijn Zoon

De Dalai Lama, Mijn Zoon - D. Tsering | Highergroundnb.org

...elijk onderweg naar Dharamsala voor een lezing van de Dalai Lama! De dertiende Dalai Lama van Tibet had een profetische blik ... Artikelen - Het Zoeklicht ... . Voor hij in 1933 stierf, liet hij zijn volk bij testament een ernstige waarschuwing na.' Het zou kunnen gebeuren dat de religie en de ... Ik ben bij het boeddhisme gekomen omdat ik een foto zag van mijn leraar Namkha Rinpoche met de dalai lama." "Op die foto toonde Namkha zich heel nederig. Ik dacht: die deugt, die staat in alle ... De Dalai Lama heeft vandaag tijdens het bijwonen van een congres van het Guru N ... De Dalai Lama, Mijn Zoon | BoekenPlatform.nl ... . Ik dacht: die deugt, die staat in alle ... De Dalai Lama heeft vandaag tijdens het bijwonen van een congres van het Guru Nanak college of arts in Mumbai, India, gezegd dat hij een zoon van India is, zowel fysiek als mentaal. 'Media uit China en Amerika vroegen wat mij tot een zoon van India maakt. In een waas van tranen zag ik hoe de Dalai Lama zijn handen van veraf uitstrekte, alsof hij mijn khata wilde aannemen, alsof hij mij wilde zegenen - ik heb geen woorden om mijn gevoelens te ... De dalai lama toont zich verrassend mild over China. De dalai lama komt binnenkort naar Europa, maar hij oriënteert zich vooral op Azië. In het Westen voelt hij zich 'licht ongemakkelijk', zegt hij in een interview bij hem thuis in de Noord-Indiase bergplaats McLeod Ganj, niet ver van Dharamsala. Sogyal heeft de bestseller Het Tibetaanse boek van leven en sterven op zijn naam staan en is na de dalai lama de bekendste boeddhist ter wereld. Zijn hoofdkwartier Lérab Ling in Zuid-Frankrijk ... Dalai Lama is een titel die gegeven wordt aan de spirituele leiders van het Tibetaanse volk. De huidige (14e) Dalai lama is Tenzin Gyatso die werd geboren in 1935. Dit is een verzameling citaten van Dalai Lama. Dalai Lama By Christopher Michel ...

INFORMATIE

AUTEUR
D. Tsering
DIMENSIE
12,42 MB
BESTANDSNAAM
De Dalai Lama, Mijn Zoon.pdf

OMSCHRIJVING

DALAI LAMA MIJN ZOON, D. TseringDe enige levensgezellen die mij nog resten, zijn mijn herinneringen en mijn dromen. Mijn geestdwaalt steeds vaker terug naar mijn jeugd, mijn ouders, mijn grootouders en mijn geboorteplaats.Ik zie nog alles haarscherp voor me.Diki TseringAchter elke grote man staat een grote vrouw, wordt wel gezegd.Ook voor de Dalai Lama, die werd ontvangen als levende Boeddha, geldt dit. De grote vrouw is Diki Tsering, zijn moeder.In De Dalai Lama, mijn zoon geeft Diki Tsering een kleurrijk beeld van het leven van de in 1935 geboren Dalai Lama van zijn ervaringen en van zijn belang als spirituele leider.

Wil je het boek lezen?De Dalai Lama, Mijn Zoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Tsering. Lezen De Dalai Lama, Mijn Zoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN