Goud

Goud - D. Rhodes | Highergroundnb.org

...t geldt voor uw gouden sieraad, maar ook voor d… Goud, de goudvoorraden en de goudprijs De goudprijs is afhankelijk van de goudvoorraad, speculatie en economische onzekerheid ... Goud kopen | Direct verzekerd verzonden | The Silver Mountain ... . Welkom op de Goud Startpagina. U vindt hier een compleet aanbod aan interessante links naar Goud gerelateerde onderwerpen. Waar kunt u goud verkopen, de goudprijs, actuele goedkoers, maar ook inkoop goud adressen en andersoortig goud gerelateerde links. Goud vormt ook een mooi en tijdloos cadeau voor hem en voor haar. Geef aan dat je het sieraad van goud cadeau gaat geven en je ontvangt het van ons in een luxe geschenkverpak ... Goud - Wikipedia ... . Goud vormt ook een mooi en tijdloos cadeau voor hem en voor haar. Geef aan dat je het sieraad van goud cadeau gaat geven en je ontvangt het van ons in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen na aankoop en is eveneens kosteloos. Puur goud is namelijk te zacht om te bewerken, en het koper en zilver zorgen ervoor dat het sterker wordt. En 14-karaat goud is ook nog eens een stuk voordeliger! Zo zijn onze 14-karaat gouden kettingen mooie en sterke kettingen voor een fijne prijs. Een gouden collier van Mostert Juweliers....

INFORMATIE

AUTEUR
D. Rhodes
DIMENSIE
4,39 MB
BESTANDSNAAM
Goud.pdf

OMSCHRIJVING

De verfijnde half-Japanse Miyuki heeft een merkwaardige voorliefde: ze is dol op Brits bier en quizzen in de pub. Dus trekt ze nu al acht jaar lang jaarlijks naar een kuststadje in Wales om daar toe te geven aan haar verslaving. De plaatselijke bevolking verwelkomt haar met open armen. Met name de grote meneer Hughes, meneer Puw en de kleine meneer Hughes zien in haar de hoogstnoodzakelijke toevoeging voor hun quizteam. Maar door een creatieve uitspatting waaraan een aantal gouden verfbussen te pas komt, wordt het stadje opgeschrikt door een gebeurtenis die nog schokkender is dan de keer dat de grote meneer Hughes van het toilet terugkeerde zonder zijn gulp dicht te knopen.Goud is een vaak bijzonder geestig, maar bovenal liefdevol portret van een kleine gemeente die uit balans raakt door de kleinste veranderingen.

Wil je het boek lezen?Goud in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Rhodes. Lezen Goud Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN