JACHTHONDENGIDS

JACHTHONDENGIDS - G. van Klaveren | Highergroundnb.org

... ... JACHTHONDENGIDS: Amazon.es: KLAVEREN, G. VAN: Libros en ... ... ... Amazon.it: JACHTHONDENGIDS - G. VAN KLAVEREN - Libri in ... ... DS (Hardcover). De rasgroep Staande jachthonden, Spaniëls en Retrievers zoals de officiële benaming luidt, om...

INFORMATIE

AUTEUR
G. van Klaveren
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
JACHTHONDENGIDS.pdf

OMSCHRIJVING

De rasgroep Staande jachthonden, Spaniëls en Retrievers zoals de officiële benaming luidt, omvat de meest populaire jachthonden die bij ons voorkomen. Honden die niet alleen in de wereld van de kynologen zo'n belangrijke plaats innemen, maar eveneens veel waardering genieten in de dagelijkse jachtpraktijk. Gerard van Klaveren beschrijft in deze gids voorzien van vele afbeeldingen in kleur, alle jachthonderassen. Per ras wordt aandacht geschonken aan het ontstaan ervan, de gebruiksmogelijkheden in het jachtveld en een weergave van de actuele rasstandaard. Tevens bevat de gids uitvoerige informatie over de opfok, opvoeding en wijze waarop de training tot volwaardige jachthond ter hand kan worden genomen.

Wil je het boek lezen?JACHTHONDENGIDS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. van Klaveren. Lezen JACHTHONDENGIDS Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN