Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp?

Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp? - Arie Pieters | Highergroundnb.org

... PDF te downloaden op onze website pianofortefestival ... Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp? | Hebban Rank ... ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp? Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Bestel Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp? van Arie Pieters. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktij ... Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp? - Arie ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp?. Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp? Dwalen door de groene straten van vroeger. Arie Pieters . Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder ... Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. Hij is van jongs af aan altijd al geïnteresseerd geweest in vogels, dieren en de ... Dit boekje is het derde in de 'Een groen verleden' serie. En ook in dit boekje nemen we weer een kijkje in het Nederland van voor de Tweede Wereldoorlog. Aan de hand van ruim 70 fraaie, oude ansichtkaarten en foto's 'wandelen' we door de boomrijke straten, zoals we die in de jaren tussen 1900-1930 vaak zagen. Hebban Rank. De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp? van Arie Pieters sinds november 2018. Koop nu Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp? van Arie Pieters bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Een groen verleden 2.0 1e druk is een boek van Arie Pieters uitgegeven bij Mijnbestselle...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Pieters
DIMENSIE
4,72 MB
BESTANDSNAAM
Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp?.pdf

OMSCHRIJVING

Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. Hij is van jongs af aan altijd al geïnteresseerd geweest in vogels, dieren en de natuur in het algemeen. Als actief lid van ondermeer Vogelbescherming Nederland en coördinator van de regionale bomenwerkgroep in de Hoeksche Waard, zet hij zich als vrijwilliger ook in het dagelijkse leven in voor de natuur. Dit boekje is het derde in de 'Een groen verleden' serie. En ook in dit boekje nemen we weer een kijkje in het Nederland van voor de Tweede Wereldoorlog. Aan de hand van ruim 70 fraaie, oude ansichtkaarten en foto's 'wandelen' we door de boomrijke straten, zoals we die in de jaren tussen 1900-1930 vaak zagen. In dit boekje besteden we vooral aandacht aan de bomen in dorpen. Maar we nemen ook nog een kijkje in steden als Rotterdam, Dordrecht en Amsterdam. We zien statige oude iepen langs havenkaden en leilinden in winkelstraten, maar ook jonge aanplant in die periode.

Wil je het boek lezen?Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Pieters. Lezen Een groen verleden: Hoe groen was mijn dorp? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN