Innerlijke ontsluiering

Innerlijke ontsluiering - Finie Kuunders | Highergroundnb.org

...et overkoepelende ... Innerlijke ontsluiering ... Innerlijke onrust bestrijden met deze geheime tip - StressPro ... . Toen Finie Kuunders op 37-jarige leeftijd instortte, was dat de kentering in haar leven. Hierdoor ging ze de jarenlange verwaarlozing, die haar in het gezin waarin ze opgroeide ten deel was gevallen, onder ogen zien en verwerken. Met behulp van psycho- en zingevingstherapie leert ze 'achter de schermen' te kijken en verwerft ze het ene na het andere inzicht. 'Innerlijke ontsluiering' is een aangrijpen ... Innerlijke ontsluiering van Finie Kuunders | Boek en ... ... . 'Innerlijke ontsluiering' is een aangrijpend en meeslepend levensverhaal en geeft een inkijk in haar louterende strijd. werk. Innerlijke ontsluiering. Auteur(s) Finie Kuunders. NUR code(s) 402 Waargebeurde verhalen Uitgever(s) Lecturium B.V. Taal Nederlands Vers. datum 12/11/2011 NSTC 100005081 ... Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Innerlijke ontsluiering. Office en Kwaliteitsmanager OpdenKamp Adviesgroep. mei 2008 - apr. 2011 3 jaar. The Hague Area, Netherlands. Assistente Raad van Bestuur / Raad van Commissarissen Kempen & Co. apr. 2001 - sep. 2002 1 jaar 6 maanden. Amsterdam Area, Netherlands. Internationale verkoop en marketing Amethist heeft affiniteit met de kruinchakra en het 3de oog en symboliseert spiritueel bewustzijn en ontwikkeling. Het staat voor rust en stabiliteit, inzicht en vrijheid van geest. Dit kristal wijst je de weg naar innerlijke ontsluiering en laat je beseffen dat je doordrongen bent van goddelijk licht. Al deze indrukken gaan letterlijk door je heen. Om dit te verwerken heb je tijd nodig. Je wilt het een plekje geven. Soms ga je er iets mee doen zodat het meer bij jou past. Het wordt omgevormd tot jouw innerlijke waarheid. Hoe ontstaan blokkades Intuïtie, ingevingen, inner...

INFORMATIE

AUTEUR
Finie Kuunders
DIMENSIE
9,73 MB
BESTANDSNAAM
Innerlijke ontsluiering.pdf

OMSCHRIJVING

Toen Finie Kuunders op 37-jarige leeftijd instortte, was dat de kentering in haar leven. Hierdoor ging ze de jarenlange verwaarlozing, die haar in het gezin waarin ze opgroeide ten deel was gevallen, onder ogen zien en verwerken. Met behulp van psycho- en zingevingstherapie leert ze 'achter de schermen' te kijken en verwerft ze het ene na het andere inzicht. Vooral door het overkoepelende, analogische perspectief, geschetst door haar spiritueel mentor, weet ze haar pijn en verdriet in liefde en wijsheid te transformeren. 'Innerlijke ontsluiering' is een aangrijpend en meeslepend levensverhaal en geeft een inkijk in haar louterende strijd.

Wil je het boek lezen?Innerlijke ontsluiering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Finie Kuunders. Lezen Innerlijke ontsluiering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN