FORMULE 1-FANAAT

FORMULE 1-FANAAT - Vergeer | Highergroundnb.org

...n. Inmiddels onvoorstelbaar. De Formule 1-fanaat | ISBN 9789048200443 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De Formule 1-fanaat by Koen Vergeer - goodreads.com ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Al sinds zijn achtste is Koen Vergeer in de ban van de autosport. Over deze passie schreef hij eind jaren '90 een prachtig boek: 'De Formule 1-fanaat'. Onlangs verscheen er een uitgebreide ... Formule 1-fanaat uit Zeist waant zich eindelijk Max Verstappen Foto: ANP. 1 /3 ZEIST - Voor de 69-jarige Gerdie Labzowski uit Zeist gaat vandaag een langgekoesterde wens in vervulling: ze mag ... De ... De Formule 1-fanaat | Koen Vergeer ... . 1 /3 ZEIST - Voor de 69-jarige Gerdie Labzowski uit Zeist gaat vandaag een langgekoesterde wens in vervulling: ze mag ... De Formule 1-Fanaat Koen Vergeer 9789048200443 Conditie: Goed. Editie: 5. Jaar: 2010. Taal: Nederlands. Om de twee weken, van maart tot november, kijken ruim 300 miljoen mensen verspreid over de hele wereld naar een race om het wereldkampioenschap Formule 1. Wat bezielt ze? Spanning en sensatie? We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edtions van het boek De Formule 1-fanaat / druk 5! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Vergeer, Koen: De Formule 1-fanaat / druk 5 (ISBN: 9789048200443) 2010, in het Nederlands, Uitgever: Atlas-Contact, 5 . Edition, Paperback. De Formule 1-Fanaat is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De Formule 1-Fanaat PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De Formule 1-Fanaat De Formule 1-fanaat book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. Iedere twee weken, van maart tot november, kijken ruim 300 miljo... Koen Vergeer (1962) is poëzie-kenner en Formule 1-fanaat. Hij publiceerde onder andere Poëzie in Vredenburg (2000) en Le Mans (2004). Zijn eerder verschenen De Formule 1-fanaat (1999) werd vertaald in het Engels en Duits; de Nederlandse editie beleefde al Formule 1 fanaat januari 25, 2010. Boeken van Koen Vergeer lezen altijd fijn weg. Bij heel veel mensen staat in de boekenkast het boek F1 fanaat. Formule 1 Grand Prix Reizen . Bent u een échte Formule 1 fanaat en wilt u Max Verstappen aanmoedigen? Bij Stip Reizen bent u aan het juiste adres! Wij bieden fantastische Formule 1 Grand Prix reizen aan naar diverse bestemmingen als o.a. Barcelona (Spanje), Oostenrijk en Abu Dhabi. In de rubriek Tussenstop maakt FORMULE 1 de balans op met kenners uit het wereldje. Vandaag Formule 1-romanticus en schrijver Koen Vergeer, tevens columnist van ons m...

INFORMATIE

AUTEUR
Vergeer
DIMENSIE
6,26 MB
BESTANDSNAAM
FORMULE 1-FANAAT.pdf

OMSCHRIJVING

Iedere twee weken, van maart tot november, kijken ruim 300 miljoen mensen verspreid over de hele wereld naar een race om het wereldkampioenschap Formule I. Wat bezielt ze? Spanning en sensatie? Angstaanjagende snelheden, brullende motoren, techniek? Of zitten ze gewoon te wachten op die ene vernietigende crash? Koen Vergeer (schrijver van literaire romans, beschaafd cultuurmens en Formule I-liefhebber) kreeg de laatste jaren steeds vaker dit soort lastige vragen voorgelegd. De Formule-I-Fanaat is zijn antwoord.De Formule-I-Fanaat gaat over de betovering van de Formule I. De snelheid, de heroïek, de schoonheid, de limieten en de dreiging van de dood. Tegelijk geeft dit boek inzicht in de recente Formule-I-historie, waarin de sport zich ontwikkelde van een naar motorolie stinkend allegaartje tot een gestroomlijnd mediaspektakel. Klassieke duels, technologische innovaties en noodlottige crashes passeren de revue, kampioenen en helden, van Lauda tot Schumacher, van Villeneuve tot Verstappen, worden op onorthodoxe wijze geportretteerd. 'Meteen wijkt de horde fotografen uiteen en draait Jos de garage uit. O God, het is bijna om te janken als de Arrows door de pitstraat flitst. Vlaggen worden gezwaaid, getoeter en gejuich als hij de baan op stormt. Tegenover de tribune staat een enorm scherm waarop Jos ook aan de acherzijde van het circuit te volgen is. Maar dat telt niet. Het gejuich neemt af. Ademloos, lijkt het, luistert iedereen naar het geluid van een Formule-I-bolide in de duinen.'De Formule-I-Fanaat is vooral een spannend boek, dat niet alleen de ingewijden op het puntje van hun stoel houdt.

Wil je het boek lezen?FORMULE 1-FANAAT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vergeer. Lezen FORMULE 1-FANAAT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN