Waarden die werken

Waarden die werken - Arno Spitters | Highergroundnb.org

...? Hoe voorkomt u hoge kosten bij een reorganisatie? Een ding is zeker ... Normen en Waarden | Hoppenbrouwers Techniek | Werken bij ... . Als u niets doet, eindigt u als kruideniersketen De Nu ligt er een verbinding tussen uw kernkwaliteiten en uw kernwaarden. Kernkwaliteiten zijn die kwaliteiten die u het meest typeren. Kernwaarden zijn die kernkwaliteiten die zo verankerd zijn in uw persoon dat het u ten voeten uit weergeeft. Werkwaarden. Werkwaarden zijn die persoonlijke waarden die in uw werk van groot belang zijn. Drijfveren:motivatie, waarden en doelen die werken. Regelmatig bege ... Waarden die werken - Arno Spitters - 9789461261625 | Bruna.nl ... . Drijfveren:motivatie, waarden en doelen die werken. Regelmatig begeleid ik mensen en teams op basis van RealDrives. RealDrives is een, in mijn ogen, bijzondere test. Je test namelijk niet alleen wat iemands drijfveren zijn, je onderzoekt ook wat zijn blik op de omgeving is en hoe hij in die omgeving handelt. Waarden die werken. bruggen slaan naar een flexibele arbeidsmarkt Waarden die werken | ISBN 9789461261625 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Waarden die werken, voor 'Poedelnaakt op de brommer, ... Dus als je, ongeacht de omstandigheden, wilt blijven handelen met wie je bent, helpt het heel erg om te weten waar jij waarde aan hecht. Professioneel werken, normen en waarden ... Deze jongen wordt opgevoed volgens de normen en waarden die mijn begeleidster en haar man belangrijk vinden. Als wij een bezoek brengen aan onze cliënt, een jonge vrouw met een zoontje van 6 maanden, komt mijn gekozen dilemma sterk naar voren. Werken vanuit waarden. Bij de JP werken we vanuit de waarden aanspreekbaarheid, eigenaarschap, leervermogen, professionaliteit, transparantie en vertrouwen. Deze waarden laten zien wie we zijn, ze vormen onze kern. We hebben het met elkaar over wat ze voor ons betekenen en hoe we ernaar handelen. Je eigen waarden top 10 + Waardenwiel . Leidraad voor coaches . Situering: Fase 2 Analyse . Gebruik: - Doel: Overzicht maken van welke waarden (privé en werk) belangrijk (en aanwezig in de huidige situatie) zijn. - Doelgroep: Geschikt voor iedereen die over een zekere mate van reflectievermogen beschikt. Werkwijze: Zicht op de waarden en de identiteit (de verzamelde waarden) van de organisatie en codificatie hiervan. Soms zie je dat organisaties die sterk waardengestuurd werken - zoals het Amerikaanse Patagonia - hun waarden pas laat vastlegden, omdat het gewoon goed werkte zoals het was....

INFORMATIE

AUTEUR
Arno Spitters
DIMENSIE
11,58 MB
BESTANDSNAAM
Waarden die werken.pdf

OMSCHRIJVING

Waarden die werken 1e druk is een boek van Arno Spitters uitgegeven bij Uitgeverij Dialoog. ISBN 9789461261618 Wat doet u met schommelingen in uw personeelsbestand? Hoe zorgt u dat u snel beschikt over de juiste mensen als daar behoefte aan is? Hoe voorkomt u hoge kosten bij een reorganisatie? Een ding is zeker. Als u niets doet, eindigt u als kruideniersketen De Gruyter: failliet. Als werkgever wilt u flexibel inspelen op de continu veranderende arbeidsmarkt, maar hoe? Probeer het eens met het Gelders Arbeidsmarkt Model (GAM), een praktisch waardenmodel, waarmee u werknemers serieus neemt en flexibel inzet. WZW, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn, besloot in 2013 om het niet te laten bij praten over een vernieuwde, flexibele arbeidsmarkt. Samen met haar leden en Reflect (Universiteit van Tilburg) introduceerde zij een vernieuwd arbeidsmarktdenken: het Gelders Arbeidsmarkt Model. Daarmee zette zij praktische stappen. Zonder inmenging van de overheid bracht WZW met verschillende initiatieven, zoals het Transitiebedrijf, het gedachtegoed in de praktijk en maakt zij waar wat iedereen wil: mensen inzetten waar ze willen werken en nodig zijn. In deze bundel geven zeven auteurs hun visie op de flexibele arbeidsmarkt en de potentie van het Gelders Arbeidsmarkt Model. Lees hoe zij het hebben aangepakt, en bedenk wat deze werkwijze voor u kan betekenen.

Wil je het boek lezen?Waarden die werken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arno Spitters. Lezen Waarden die werken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN