Suske en Wiske 196 De natte navajo

Suske en Wiske 196 De natte navajo - Willy Vandersteen | Highergroundnb.org

...aan in een kist op het strand. Het is de geest van een indiaan die de totem ontheiligd heeft en die daar nu voor moet boeten ... Suske en Wiske: de natte Navajo (196) - Bobbedoes ... . Hij kan de Eeuwige Jachtvelden nooit betreden als hij niet boet. De natte Navajo (Suske en Wiske 196) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip De natte Navajo . klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. Suske en Wiske 196 - De Natte Navajo Dit 143e avontuur heeft weer eens veel voorbeelden waarbij Paul Geerts kennelijk wat minder inspiratie had en personen en stukjes verhalen van Willy Vandersteen ging hergebruiken, niet dat daar iets mee mis is (ome Willy was zelf ook al een hartstochtelijk plagiator). 7-apr-2018 - Deze pin is ontdekt door Sylvia de Keizer. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Suske en Wiske #19 ... Suske en Wiske V.196 - De natte Navajo - online te lezen ... . 7-apr-2018 - Deze pin is ontdekt door Sylvia de Keizer. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Suske en Wiske #196 - De natte Navajo. Standaard Uitgeverij, 1967 Series . < Previous Issue | 37 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop natte op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig natte Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, W. Vandersteen - Suske en Wiske / 196 De natte Navajo - Auteur: Willy Vandersteen Internet Archive BookReader Suske En Wiske ... Serie: Suske en Wiske (Vierkleuren reeks) Nummer: 196 Titel: De natte Navajo Type: Softcover Binnenwerk: 58 bladzijden in kleur Druk: Eerste druk 1983 (1/11/1983) Uitgever(s): Standaard Uitgeverij ISBN: 90-02-14701-5 Auteur(s): Willy Vandersteen / Paul Geerts Conditie: Zeer goede, gelezen staat. Help en info; Voorwaarden; Veilig handelen; De advertentie is opgeslagen in je Bewaarde advertenties in Mijn Marktplaats. ... Boeken Stripboeken Advertentie m1517316865. Suske & Wiske- De Natte Navajo. 10 10 x gezien 0 0 x bewaard sinds 21 feb. '20, 10:11....

INFORMATIE

AUTEUR
Willy Vandersteen
DIMENSIE
4,32 MB
BESTANDSNAAM
Suske en Wiske 196 De natte navajo.pdf

OMSCHRIJVING

Er spoelt een geest aan in een kist op het strand. Het is de geest van een indiaan die de totem ontheiligd heeft en die daar nu voor moet boeten. Hij kan de Eeuwige Jachtvelden nooit betreden als hij niet boet. Onze vrienden besluiten om hem te helpen, maar twee boven gaan er met de geest vandoor omdat ze geloven dat die hen geld kan opleveren.

Wil je het boek lezen?Suske en Wiske 196 De natte navajo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy Vandersteen. Lezen Suske en Wiske 196 De natte navajo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN