Bekentenissen van een hersenchirurg

Bekentenissen van een hersenchirurg - Henry Marsh | Highergroundnb.org

...n liefde voor de neurochirurgie bleef al die tijd onwankelbaar ... Bekentenissen van een hersenchirurg - NRC Webwinkel ... . Henry Marsh Bekentenissen van een hersenchirurg. Gedrukt boek . Openhartige beschrijving van een gepensioneerde hersenchirurg van alle zaken die hem als medicus en als mens bezighielden gedurende zijn carrière. Genre Non-Fictie Onderwerpen Geneeskunde, ... Bekentenissen van een hersenchirurg is een adembenemend eerlijk boek, waarin Henry Marsh terugblikt op onmogelijke dilemma's en life changing beslissingen. Hij beleefde tijdens zijn lange loopbaan als hersenchirurg z ... Bureau ISBN - Bekentenissen van een hersenchirurg ... . Hij beleefde tijdens zijn lange loopbaan als hersenchirurg zowel opwindende hoogtepunten als verwoestende tegenslagen, maar zijn liefde voor de neurochirurgie bleef al die tijd onwankelbaar. Bekentenissen van een hersenchirurg Bekentenissen van een hersenchirurg (e-Book) Prijs: € 13,99: Download direct dit e-Book. Ook beschikbaar als: Paperback € 24,99; Deze titel komt in aanmerking voor. Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! Bekijk alle actie e-Books. Lees „Bekentenissen van een hersenchirurg" door Henry Marsh verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Bekentenissen van een hersenchirurg is een adembenemend eerlijk boek, waarin Henry Marsh terugblikt op onmogelijke dilem... Bekentenissen van een hersenchirurg Henry Marsh . Bekentenissen van een hersenchirurg is een adembenemend eerlijk boek, waarin Henry Marsh terugblikt op onmogelijke dilemma's en life changing beslissingen. Hij beleefde tijdens zijn lange loopbaan als hersenchirurg zowel opwindende hoogtepunten als verwoestende tegenslagen, maar zijn liefde voor de neurochirurgie bleef al die tijd onwankelbaar. Het boek Bekentenissen van een hersenchirurg, geschreven door Henry Marsh, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bekentenissen van een hersenchirurg is een adembenemend eerlijk boek, waarin Henry Marsh terugblikt op onmogelijke dilemma's en life changing beslissingen. Hij beleefde tijdens zijn lange loopbaan als hersenchirurg zowel opwindende hoogtepunten als verwoe Bekentenissen van een hersenchirurg is een adembenemend eerlijk boek, waarin Henry Marsh terugblikt op onmogelijke dilemma's en life changing beslissingen. Hij beleefde tijdens zijn lange loopbaan als hersenchirurg zowel opwindende hoogtepunten als verwoestende tegenslagen, maar zijn liefde voor de neurochirurgie bleef al die tijd onwankelbaar. Bekentenissen van een hersenchirurg is een adembenemend eerlijk boek, waarin Henry Marsh terugblikt op onmogelijke dilemma's en life changing beslissingen. Hij beleefde tijdens zijn lange loopbaan als hersenchirurg zowel opwindende hoogtepunten als verwoestende tegenslagen, maar zijn liefde voor de neurochirurgie bleef al die tijd onwankelbaar. Bekentenissen van een hersenchirurg is een adembenemend eerlijk boek, waarin Henry Ma...

INFORMATIE

AUTEUR
Henry Marsh
DIMENSIE
9,91 MB
BESTANDSNAAM
Bekentenissen van een hersenchirurg.pdf

OMSCHRIJVING

Bekentenissen van een hersenchirurg is een adembenemend eerlijk boek, waarin Henry Marsh terugblikt op onmogelijke dilemma's en life changing beslissingen. Hij beleefde tijdens zijn lange loopbaan als hersenchirurg zowel opwindende hoogtepunten als verwoestende tegenslagen, maar zijn liefde voor de neurochirurgie bleef al die tijd onwankelbaar. Het vooruitzicht van zijn pensionering zette hem aan het denken: wat heeft hij eigenlijk geleerd over het leven door veertig jaar lang menselijke hersenen te behandelen? Marsh vertelt openhartig hoe hij het hoofd biedt aan de overweldigende last van de verantwoordelijkheid die soms op hem drukt wanneer hij tracht menselijk lijden te verlichten. Herinneringen ophalend onderzoekt hij de moeilijkheden van een vak dat meer gaat over kansen dan zekerheden, en overdenkt hij de gevolgen van beslissingen die vaak in een fractie van een seconde genomen moeten worden.

Wil je het boek lezen?Bekentenissen van een hersenchirurg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henry Marsh. Lezen Bekentenissen van een hersenchirurg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN