Oostbroek en de bilt c.s.

Oostbroek en de bilt c.s. - Damste | Highergroundnb.org

...assage aangelegd onder de A28 door; hier ... Historie | Gemeente De Bilt ... ... 't Winkeltje van Oostbroek is gevestigd in de oranjerie van landgoed Oostbroek. De hoge plafonds herinneren aan de tijd dat citrusbomen op deze plek mochten overwinteren. In 't Winkeltje is veel informatie beschikbaar over natuur en erfgoed in de provincie. Oostbroek en de bilt c.s.. Oostbroek is een voormalige abdij (Sint-Laurensabdij) en heerlijkheid in de huidige Nederlandse plaats De Bilt. Gaandeweg is... De Kring verkreeg van d ... Tips - Entoen.nu ... . Gaandeweg is... De Kring verkreeg van de Historische Stichting Oostbroek en De Bilt c.s. een gastvrij onderdak in De Oude School aan de Burgemeester De Withstraat 31. Direct na de oprichting werd door de onderzoeksgroep een aanvang gemaakt met het opzetten van documentatie over de plaatselijke historie. Lid Algemeen Bestuur Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen - 1 dagdeel per maand (onbezoldigd) Bestuurslid Stichting Van Ewijck van Oostbroek en De Bilt Fonds- n.v.t. (onbezoldigd) Ambassadeur Stichting Samen Voor De Bilt - n.v.t. - (onbezoldigd) Voorzitter Jumelage Coesfeld - De Bilt - n.v.t. (onbezoldigd) Literatuur. Damsté, P.H. Oostbroek en De Bilt c.s. De Walburg Pers Zutphen, 1978 Broekhoven, Sabine en Barends, Sonja De Bilt geschiedenis en architectuur Uitgeverij Kerckebosch BV Zeist 1995; Doedens, Anne Geschiedenis van Utrecht.De canon van het Utrechts Verleden, Walburg Pers, 2013; Er op uit. In de Utrechtse Domkerk kan men in de grafkapel van Jan van Arkel op de altaarretabel de beelden ... ...

INFORMATIE

AUTEUR
Damste
DIMENSIE
12,14 MB
BESTANDSNAAM
Oostbroek en de bilt c.s..pdf

OMSCHRIJVING

Oostbroek is een voormalige abdij (Sint-Laurensabdij) en heerlijkheid in de huidige Nederlandse plaats De Bilt. Gaandeweg is daaruit het landgoed Oostbroek ontstaan, wat nu een van de natuurgebieden is dat beheerd wordt door Het Utrechts Landschap.

Wil je het boek lezen?Oostbroek en de bilt c.s. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Damste. Lezen Oostbroek en de bilt c.s. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN