Strategie zoekt flow!

Strategie zoekt flow! - Jan Bultsma | Highergroundnb.org

...e zoekt men het in de visie of missie. Zie Missie, visie, kernwaarden ... Strategie zoekt flow! van Jan Bultsma, Leo van de Voort ... ... . De trend is 'Right on target!' De realisering van de strategie. Zoek het in een strategie die houvast verschaft niet alleen aan de top maar ook aan de onderdelen van de organisatie. Daar blijkt wel wat voor nodig. Strategie wordt soms ook alleen gezien als de aanpak om missie en visie te realiseren. Het omvat dan de kritische succesfactoren, doelstellingen, scenario's en actieplannen. In deze optiek wordt missie en visie als meer statisch benaderd en ... Broekhuis | Strategie zoekt flow!, Jan Bultsma ; Leo van ... ... . In deze optiek wordt missie en visie als meer statisch benaderd en strategie als dynamisch. Missie betreft de bestaansreden van de organisatie, de primaire functie. What We Do. Flow Strategy is a full-service consumer insights consultancy specializing in both qualitative and quantitative market research. We have conducted a wide variety of qualitative, quantitative, and hybrid research initiatives across a range of verticals, including advertising and branding agencies, apparel, computer hardware and peripherals, consumer packaged goods, financial ... Strategie zoekt flow! van Leo van de Voort,Jan Bultsma uit het genre Business kopen? De laagste prijs van Strategie zoekt flow met ISBN code 9789492004147 uit het genre Business vind je bij Prijsvergelijk....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Bultsma
DIMENSIE
11,30 MB
BESTANDSNAAM
Strategie zoekt flow!.pdf

OMSCHRIJVING

Strategie zoekt flow! biedt houvast voor bestuurders en managers van organisaties die zich verwonderen over het achterblijven van prestaties bij het beschikbare potentieel en die bereid zijn tot niet-vrijblijvende reflectie.`Dit boek biedt geen snelweg naar succes. Korte routes zijn namelijk altijd te gemakkelijk. De weg naar duurzaam succes kan alleen bewandeld worden, zo schrijven Leo en Jan, door ongemakkelijke waarheden onder ogen te zien, tijd en aandacht te nemen voor reflectie, ruimte te laten voor een meervoudige werkelijkheid en hard en zacht aan elkaar te verbinden. Pas dan kan het energieverkwistende "gedoe" in bedrijven worden omgebogen tot het op een verantwoorde, integere en gepassioneerde wijze het beste halen uit jezelf, je team en de organisatie. Aanbevolen voor wie verder wil kijken dan de hectiek van het moment en de waan van de dag.Twan van de Kerkhof, oprichter European Leadership Platform (ELP) en auteur van De reis van de leider.Jan Bultsma en Leo van de Voort zijn werkzaam als organisatiedeskundigen bij De Stroomversnelling (`werkplaats voor organisatievraagstukken). Zij richten zich op situaties waarin organisatieontwikkeling en strategische beleidsvorming elkaar raken en gaan daar op zoek naar wegen om talent, kasstroom en energie optimaal te laten renderen.

Wil je het boek lezen?Strategie zoekt flow! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Bultsma. Lezen Strategie zoekt flow! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN