Te Recht in Nijmegen

Te Recht in Nijmegen - Onbekend | Highergroundnb.org

...s ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar Venlo (A73), 's-Hertogenbosch (A50), Rotterdam (A15), Arnhem (A325) en Keulen (A73) en het trein- en busstation Dukenburg is dichtbij ... Te recht in nijmegen Lustrumbundel Ter Gelegenheid Van Het ... ... . Transgender kinderen kunnen in Nijmegen terecht Het Amalia Kinderziekenhuis van het Radboudumc in Nijmegen begint maandag met transgenderzorg voor kinderen tot 16 jaar. Het expertisecentrum voor Geslacht & Gender is in eerste instantie bedoeld om de enorme wachtlijst van het UMC in Amsterdam te helpen verlichten. Dat het optimaal relaxen is in Groesbeek is duidelijk, maar als je zin hebt om tijdens jouw weekendje weg in eigen land toch even het bruisende stadsleven op te zoeken kun je terecht i ... 20x favoriete hotspots in Nijmegen - ELLE Eten ... . Dat het optimaal relaxen is in Groesbeek is duidelijk, maar als je zin hebt om tijdens jouw weekendje weg in eigen land toch even het bruisende stadsleven op te zoeken kun je terecht in Nijmegen. Op zo'n tien minuten rijden van De Wolfsberg in Groesbeek ligt de oudste stad van ons land, vol karakter en historie. Het leukste kinderfeestje vier je bij de Escape Room voor kinderen in Nijmegen en Wijchen. Kinderen spelen zonder volwassenen een Escape Room!...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
3,24 MB
BESTANDSNAAM
Te Recht in Nijmegen.pdf

OMSCHRIJVING

Te Recht in Nijmegen is geschreven als gedenkboek ter gelegenheid van het 80-jarige bestaan van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Katholieke Universiteit Nijmegen. De bundel bevat opstellen over de oude en recente geschiedenis van faculteit en universiteit, herinneringen van enkele (emeriti-) hoogleraren, medewerkers en afgestudeerden, portretten van markante overleden hoogleraren en bijdragen over het huidige rechtsgeleerde onderwijs en onderzoek. De beschrijvingen laten tezamen een boeiend panorama zien van de 80-jarige faculteit.

Wil je het boek lezen?Te Recht in Nijmegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Te Recht in Nijmegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN