Katervlucht

Katervlucht - Caspers | Highergroundnb.org

...at niet los. ... De Uitkrant is het toonaangevende gratis culturele magazine voor Amsterdammers en bezoekers van Amsterdam ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Binnenkort ' door ... ... . Met nieuws, reportages, interviews, shopping, restaurantrecensies en de complete agenda ... De witte kater vlucht op een stoel in de keuken en kijkt me met zijn prachtige groene ogen aan. ' Kan er ook niets aan doen ' zeg ik hem. 'Je laat je ook door de dames uit de buurt op je kop zitten, sla dan ook eens terug! De Uitkrant is het toonaangevende gratis culturele magazine voor Amsterdammers en bezoekers van Amsterdam. Met nieuws, reportages, interviews, shopping, restaurantrecensies en de complete agenda ... Ze stopt pas als kater voorz ... Gewonde kater vlucht en belandt onder motorkap in Hoorn ... ... . Met nieuws, reportages, interviews, shopping, restaurantrecensies en de complete agenda ... Ze stopt pas als kater voorzichtig zijn neus om de deur steekt. Poes is de ontdekker van de twee, kater is altijd een beetje huiverig voor nieuwe dingen. Kater doet twee stapjes de deur in en poes begint waarschuwend te brommen. Even later krijsen ze allebei, kater vlucht de deur uit en poes loopt als triomfator op het bed, staart hoog in de lucht. KATERVLUCHT | CASPERS | ISBN: 9789069742366 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. KATERVLUCHT: Amazon.es: CASPERS: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal.es. Hola, Identifícate. Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a. Prime Cesta. Todos los departamentos Ir Buscar Hola ... Noté /5: Achetez KATERVLUCHT de CASPERS: ISBN: 9789069742366 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour...

INFORMATIE

AUTEUR
Caspers
DIMENSIE
4,79 MB
BESTANDSNAAM
Katervlucht.pdf

OMSCHRIJVING

Platzak ontvlucht de werkloze Skip het koude Amsterdam en vertrekt naar de Filippijnen. Dit blijkt het begin van een uitputtende tocht langs vrouwen en drank. Als de kwalijke gevolgen van zijn in alcohol gedrenkte levenswandel zich ophopen, vlucht Skip lichamelijk en geestelijk afgetakeld naar Thailand, waar hij zijn intrek neemt bij drie prostituées. Als het bestaan hem ook daar te heet onder de voeten wordt, keert hij terug naar Amsterdam waar hij vervalt in een bestaan als zwerver. In een rauwe stijl beschrijft Caspers in Katervlucht hoe de meedogenloze werkelijkheid zich voordoet aan hen die er voor kiezen om zichzelf buiten de samenleving te plaatsen.

Wil je het boek lezen?Katervlucht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caspers. Lezen Katervlucht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN