Koken met Celie

Koken met Celie - C. Dehaene | Highergroundnb.org

...Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koken met Celie ... Koken met Celie: verhalen en recepten uit de keuken van de ... ... . De familie Dehaene is een van de bekendste families in Belgi Ondanks zijn drukke agenda heeft Jean-Luc Dehaene altijd tijd vrijgemaakt voor zijn favoriete hobby: tuinieren. Maar wat doe je met al die zelfgekweekte groenten en kruiden, met het rijpe fruit aan de bomen en struiken? Gelukkig weet Celie Dehaene daar raad mee pikken de kinderen en kleinkinderen daar graag een ... Net als menig collega probeert Jean-Luc Dehaen ... bol.com | Koken met Celie, C. Dehaene | 9789002214561 | Boeken ... ... Net als menig collega probeert Jean-Luc Dehaene, geheel gratis, iets over te nemen van de electorale magneet Steve Stevaert: 'Koken met Celie' moet - de titel verraadt het al - een antwoord zijn ... Boek nog in prima staat! De familie Dehaene is een van de bekendste families in België. Ondanks zijn drukke agenda heeft Jean-Luc Dehaene altijd tijd... Gebruikt: Celie Dehaene kookboek (Koken) - Te koop voor € 1,00 in Hasselt Koken met Celie: verhalen en recepten uit de keuken van de familie Dehaene: Amazon.es: Dehaene, C., Hoorick, E. Van: Libros en idiomas extranjeros Koken met Celie 03 mei 2005 om 00:00 uur | (ape, frp) Na alle onderhandelingen en recepties in toprestaurants vindt ex-premier Jean-Luc Dehaene de keuken van zijn vrouw Celie nog steeds de beste. Buy Koken met Celie: verhalen en recepten uit de keuken van de familie Dehaene 01 by C. Dehaene, E. Van Hoorick (ISBN: 9789002214561) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Compra Koken met Celie: verhalen en recepten uit de keuken van de familie Dehaene. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Noté /5: Achetez Koken met Celie: verhalen en recepten uit de keuken van de familie Dehaene de Dehaene, C., Hoorick, E. Van: ISBN: 9789002214561 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Koken met Celie / druk 1: verhalen en recepten uit de keuken van de familie Dehaene | C. Dehaene, E. Van Hoorick | ISBN: 9789002214561 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Koken met en voor de familie Dehaene moet wel een feest zijn. Celie Dehaene werd in 1942 geboren in de Verenigde Staten. Ze is moeder van vier kinderen, grootmoeder van tien kleinkinderen en echtgenote van de overbekende voormalige premier van ons land, Jean-Luc Dehaene. Voor je dagelijkse portie filmpjes, n...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Dehaene
DIMENSIE
3,65 MB
BESTANDSNAAM
Koken met Celie.pdf

OMSCHRIJVING

De familie Dehaene is een van de bekendste families in Belgi Ondanks zijn drukke agenda heeft Jean-Luc Dehaene altijd tijd vrijgemaakt voor zijn favoriete hobby: tuinieren. Maar wat doe je met al die zelfgekweekte groenten en kruiden, met het rijpe fruit aan de bomen en struiken? Gelukkig weet Celie Dehaene daar raad mee pikken de kinderen en kleinkinderen daar graag een graantje van mee.Thuis leidt Celie Dehaene als mater familias alles in goede banen en zoals in de meeste Belgische families is de keuken annex eetkamer, of in de zomer de tuin met de barbecue, het centrum van het gezellig samenzijn. Celie Dehaene is een goede kok. Als echtgenote, moeder en grootmoeder weet zij als geen ander wat ieders favoriete kostje is. En nu ze maar met hun twee zijn, gaan de Dehaenes ook al eens vaker uit eten, in Vilvoorde, Brugge, Brussel of Zeebrugge. Ook de Amerikaanse roots van Celie hebben hun invloed op de keuken, en vooral bij de barbecue kan ze daar handig gebruik van maken.In Koken met Celie leest u er alles over: over leven, werken en eten in Vilvoorde, over de culinaire belevenissen tijdens buitenlandse reizen, over Wetstraat 16, over vakantie houden aan de Belgische kust of op Sardini over feestvieren met de familie...In de tien hoofdstukken gunt Celie u een kijkje in haar receptenboek: de barbecueDehaene, de spaghetti van oma, de hazenrug met chocoladesaus, noem maar op. En natuurlijk niet te vergeten: paling in 't groen! Koken met en voor de familie Dehaene moet wel een feest zijn.Celie Dehaene werd in 1942 geboren in de Verenigde Staten. Ze is moeder van vier kinderen, grootmoeder van tien kleinkinderen en echtgenote van de overbekende voormalige premier van ons land, Jean-Luc Dehaene. Ze was zeventien jaar lang gemeenteraadslid in Vilvoorde en is actief in het verenigingsleven, onder andere bij Actueel Denken & Leven, een pluralistische vereniging voor vrouwen.

Wil je het boek lezen?Koken met Celie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Dehaene. Lezen Koken met Celie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN