Stadspelgrims

Stadspelgrims - Pieter L. de Jong | Highergroundnb.org

...lgrims: ontmoetingen onderweg: Amazon.es: P ... Stadspelgrims: Ontmoetingen onderweg (9789023926351 ... ... . L. de Jong, Pieter L. de Jong: Libros en idiomas extranjeros Stadspelgrims: ontmoetingen onderweg | P. L. de Jong, Pieter L. de Jong | ISBN: 9789023926351 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Spiritueel dagboek met 366 inspirerende gedachten van grote schrijvers en denkers uit de Joodse traditie. De gekozen teksten spreken niet zozeer het hoofd aan, maar vooral het hart en de ziel. Zo wordt dit dagboek een kleinood voor pe ... Stadspelgrims. Ontmoetingen Onderweg (tweedehands) | Jong ... ... . Zo wordt dit dagboek een kleinood voor persoonlijke momenten van inkeer en meditatie. De citaten zijn met zorg geselecteerd uit het werk van Abraham Joshua Heschel, Martin Buber, Elie Wiesel, Pinchas ... Noté /5. Retrouvez Stadspelgrims: ontmoetingen onderweg et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter L. de Jong
DIMENSIE
3,15 MB
BESTANDSNAAM
Stadspelgrims.pdf

OMSCHRIJVING

'Predikant worden in Rotterdam, daar moet je ziel voor hebben,' zei iemand tegen dominee Piet de Jong bij zijn aantreden. Met hart en ziel stortte hij zich op zijn werk. Ruim twintig jaar was hij verbonden aan de gemeente van de Pelgrimvaderskerk in Delfshaven.In zijn werk ontmoette hij veel mensen die te denken geven. Over deze ontmoetingen met stamgasten en strangers, zoekers en zwervers, bij de kapper, in de kroeg of op het kerkhof, schreef hij in zijn columns.Verhalen die even kleurrijk zijn als het leven zelf en waarin kwinkslag niet ten koste gaat van diepgang.Voor deze uitgave maakte de auteur een selectie.Als toegift bevat deze bundel een verzameling strandverhalen, mijmeringen vanaf de vloedlijn. Want hoezeer Piet de Jong zijn hart ook heeft verpand aan de grote stad, van tijd tot tijd moet hij eruit om nieuwe energie op te doen aan de zee.Stadspelgrims is niet zomaar een bundel verhalen, maar een boek dat inspireert om je ook onder de mensen te begeven en hen te ontmoeten.Lees verder »

Wil je het boek lezen?Stadspelgrims in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter L. de Jong. Lezen Stadspelgrims Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN