De kracht om alles te overwinnen

De kracht om alles te overwinnen - Paula Andriessen | Highergroundnb.org

...g te overwinnen. Ze hebben alleen de kracht om op te staan en door te gaan ... bol.com | Uit je angst in je kracht | 9789021562988 ... ... . ... Ze hebben moed, ze durven hun angst te overwinnen en door te gaan. Moed is niet de afwezigheid van angst, ... Je hebt alles in je om te zijn wie je bent, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. De wet van aantrekkingskracht loopt als een rode draad door het boek. 5. Hoe je tegenspoed weert: alles is tijdelijk! Niets is permanent. Je leven is tijdelijk, en zo ook je problemen. Zelfs de grootste tegensl ... De Kracht - Training, Coaching, Begeleiding & Onderzoek ... . Je leven is tijdelijk, en zo ook je problemen. Zelfs de grootste tegenslagen zullen uiteindelijk een plekje krijgen. Zoek desnoods professionele hulp om de dingen een plekje te geven. Met tegenslag dealen - Tip 6: Relativeer. Plaats je tegenslagen altijd in een groter geheel. Op de een of andere manier vinden we de motivatie om door te gaan, zelfs als onze kracht vervaagt en alles donker wordt. Soms merken we dat we onze weg dapper afleggen, stap voor stap, zonder echt te weten hoe we daar zijn gekomen, ondanks de diepe pijn die we vanbinnen voelen. Het geheim van kracht om te overwinnen. De kern van Christus' boodschap in Johannes 14 ... Alles wat zij daarvoor nodig hebben, is voorhanden. Sterker nog: de mogelijkheden om dat te kunnen zijn nog nooit zo optimaal geweest als gedurende die 'korte tijd' dat Hij bij de Vader en zij op de aarde zijn. Je kunt hierdoor de technieken op elk gewenst moment en waar je ook bent benutten, zoals vlak voor een toespraak. Deze drie technieken zijn de technieken in de exacte vorm zoals Florian ze ook gebruikte om zijn sociale angsten te overwinnen. Vreugde geeft u kracht, motivatie en vertrouwen om dingen te bereiken die anders moeilijk zijn. Vreugde is pure energie. Vreugde geeft u kracht en energie. Vreugde geeft u de juiste kick. Vreugde is een natuurlijk aangeboren eigenschap. Los problemen op met vreugde. Ervaar hoe goed het leven is. Doe de wil van G'd en u bent met de eeuwigheid ... In de stiltes gun je jezelf rust en overzicht. Om even na te denken, om even rustig te ademen. En om even op je kaartje(s) te kijken, om te zien waar je bent gebleven in je verhaal. Zo straal je rust en zekerheid uit. Presenteren met plezier. Spies&Spreken helpt je bij het overwinnen van je presentatie angst....

INFORMATIE

AUTEUR
Paula Andriessen
DIMENSIE
9,47 MB
BESTANDSNAAM
De kracht om alles te overwinnen.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek 'de Kracht om alles te overwinnen' is een boek dat onderstreept dat er inderdaad een hoop moed te putten is uit geloof, en ook uit geloof in jezelf. Mooi is het om te zien dat de auteur haar eigen verhaal als voorbeeld neemt en beschrijft hoe zij zichzelf sterk heeft gemaakt om te veranderen wat zij liever anders zag. Hoewel haar eigen verhaal als controversieel gezien zou kunnen worden, het verwerken van homoseksuele gevoelens en deze overwinnen, om een geslaagd huwelijk met kinderen te bereiken, is het zeker geen pleidooi aan anderen om hetzelfde pad te kiezen. Dit boek geeft slechts handvatten zodat de lezer zelf aan de slag kan met zijn eigen groei. De auteur vindt hierin een duidelijke, vriendelijke manier om de lezer goed naar zichzelf te laten kijken.

Wil je het boek lezen?De kracht om alles te overwinnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paula Andriessen. Lezen De kracht om alles te overwinnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN