Soms moet het werkelijk stil zijn…

Soms moet het werkelijk stil zijn… - Onbekend | Highergroundnb.org

...e de veranderingen in het onderwijs hun weerslag hebben gekregen in de poëzie ... Soms moet het werkelijk stil zijn¿ - (ISBN: 9789072247391 ... ... . Een aantal gedichten zijn van een bijzondere schoonheid, andere van leerling niveau. Het Nieuwe Leren dus. Wie heeft die maffe onderwijskundigen toch zoveel ruimte gegeven? En verder wens ik deze fraaie gedichtenbundel een veel ruimere lezerskring toe dan de bovengenoemde lieden voor, in en om de klas. Soms moet het werkelijk stil zijn… Onderwijsgedichten 1591-2010. Samengesteld door Theo Magito en Henk Sissing. Soms moet het werkelijk stil ... Theo Magito en Henk Sissing (sam.) - Soms moet het ... ... . Samengesteld door Theo Magito en Henk Sissing. Soms moet het werkelijk stil zijn ... Foutloos schrijven is een deugd en als je dat niet kunt ben je dom. De dyslectici onder ons, en dat zijn er veel meer dan je denkt, hebben dat tot grote wanhoop vaak genoeg moeten horen. Jantien de... Auteur(s): Merkloos Soms moet het werkelijk stil zijn ... Wie heeft geen herinneringen aan zijn of haar schooltijd? Je meester die zo geweldig vertellen kon of leuk paars aanliep als ie boos was! J...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
12,7 MB
BESTANDSNAAM
Soms moet het werkelijk stil zijn….pdf

OMSCHRIJVING

Een unieke bundeling van Nederlandse onderwijsgedichten uit de periode 1591-2010. Ontroerend, inspirerend en 'ter lering ende vermaeck'!Wie heeft geen herinneringen aan zijn of haar schooltijd? Je meester die zo geweldig vertellen kon of leuk paars aanliep als ie boos was! Je juf die zo goed rekensommen kon uitleggen en je mee naar buiten nam om de school te tekenen. Door haar ken je de tafels nu nog. Het voorlezen op vrijdagmiddag, voetballen tegen je leraren, je schoolvrienden, het regenpak, de kwekeling, het schoolzwemmen, het schoolplein, je eerste verliefdheid, het huiswerk, luizen, het schoolfeest, vechten op het plein, het rapport Veel aspecten uit het rijke schoolleven vanuit het perspectief van de leerlingen, de ouders en de leraren passeren de revue. Plezier is verzekerd met deze prachtige onderwijsgedichten. Aanbevolen voor (oud-)leerlingen, ouders/verzorgers, leraren (in opleiding), directieleden, bestuurders en iedereen die het onderwijs een warm hart toedraagt.

Wil je het boek lezen?Soms moet het werkelijk stil zijn… in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Soms moet het werkelijk stil zijn… Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN