Successen van preventie

Successen van preventie - J.P. Mackenbach | Highergroundnb.org

...oorn: 'Na jarenlange groei van de jeugdzorg zou de nieuwe Jeugdwet zorgen voor een omslag naar meer preventie en eerdere ondersteuning ... Preventie als basis van onze zorg en stop met marktwerking ... ... . In de praktijk blijkt dat echter zo gemakkelijk nog niet. Gemeenten zijn soms drukker met de praktische en administratieve aspecten van specialistische hulp, de wachtlijsten.' Bovendien is preventie één groot continuüm. We vertrekken van het aanmoedigen van niet-gebruik en het uitstellen van de beginleeftijd. Maar het gaat ook over verantwoordelijk gebruik, vroegdetectie en vroeginterventie, schadebeperking en zorg. Preventie en zorg horen ... Successen van preventie - bibliotheek.nl ... . Maar het gaat ook over verantwoordelijk gebruik, vroegdetectie en vroeginterventie, schadebeperking en zorg. Preventie en zorg horen bij elkaar en vormen een uitgebreide batterij aan interventies. De Dag van de preventie op 2 september is geaccrediteerd voor 5 punten door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor de categorie Algemene scholing cluster 1, 2 en 3. Op de Dag van de Preventie ontdekt u: De tips & trucs van succesvolle voorbeelden uit de praktijk; Cijfermatig inzicht in de effectiviteit van preventie Successen van preventie 1970-2010, o.a. (zie paragraaf 1.2.3): veiligheid van de werkplek; gezondere moeders en baby's (preventie resusziekte, hielprik, preventie wiegendood etc.); Het project Ik ben het zat is bijna ten einde. En wat hebben we mooie dingen zien gebeuren in de gezinnen die hebben meegedaan. Deze successen willen we graag met jullie delen!Lees hieronder drie voorbeelden uit de praktijk: Gezin 1: Vader en moeder, twee kinderen. Er zijn zorgen en problemen op meerdere gebieden: psychische en fysieke gezondheid, sociale contacten, financiën, relaties binnen ... Compra Successen van preventie 1970-2010. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Successen van preventie 1970-2010 | J.P. Mackenbach | ISBN: 9789052352114 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Johan Mackenbach (red.), 'Successen van preventie 1970-2010' (met dvd), Erasmus Publishing, 96 blz., 24,90 euro. Deze embed wordt niet getoond U heeft via cookie-instellingen gekozen om deze embed ......

INFORMATIE

AUTEUR
J.P. Mackenbach
DIMENSIE
6,70 MB
BESTANDSNAAM
Successen van preventie.pdf

OMSCHRIJVING

Wat waren de grote successen van preventie in de afgelopen veertig jaar? En hoeveel gezondheidswinst hebben ze opgeleverd? Dit boek geeft een overzicht van 22 belangrijke successen van preventie, uiteenlopend van bestrijding van tabaksgebruik tot opsporing en behandeling van hoge bloeddruk, en van kindervaccinaties tot preventie van arbeidsongevallen. Bij dit boek is een DVD gevoegd met een documentaire waarin het boeiende verhaal achter vier van deze successen door de direct betrokkenen wordt verteld: verwijdering van transvetzuren, preventie van wiegendood, verkeersveiligheid, en bevolkingsonderzoek naar borstkanker.

Wil je het boek lezen?Successen van preventie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.P. Mackenbach. Lezen Successen van preventie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN