Klein digitaal verdriet

Klein digitaal verdriet - Antoine Compagnon | Highergroundnb.org

...mschrijving. In veertig korte, scherpzinnige hoofdstukken maakt Antoine Compagnon vrolijke uitstapjes in de wereld van Google, Amazon, Wikipedia en de rest van het digitale bestaan ... Klein digitaal verdriet door Antoine Compagnon ... . COMPAGNON, ANTOINE. - 2016 - Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Bestel Klein digitaal verdriet Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Klein digitaal verdriet (Dutch Edition) eBook: Compagnon, Antoine, Kort, Maartje de: Amazon.co.uk: Kindle Store Digitale prentenboeken Draakje leert het wel. Help! In dit digitale prentenboek wil het kleine draakje doen wat alle andere draakjes ook doen: vuurspuwen! Maar ... Klein digitaal verdriet door Antoine Com - 9789025303655 ... ... .co.uk: Kindle Store Digitale prentenboeken Draakje leert het wel. Help! In dit digitale prentenboek wil het kleine draakje doen wat alle andere draakjes ook doen: vuurspuwen! Maar hij kan het niet! Zou het Draakje met een beetje goede raad en veel doorzettingsvermogen wel lukken? Ook te verkrijgen in boekvorm via Uitgeverij Madelief. Er kan klein en groot verdriet in het leven van een kind zijn: gemis na overlijden, een afgewezen gevoel in de klas, teleurstelling dat iets niet lukt, of het verdriet van een echtscheiding of een verloren vriendschap....

INFORMATIE

AUTEUR
Antoine Compagnon
DIMENSIE
10,4 MB
BESTANDSNAAM
Klein digitaal verdriet.pdf

OMSCHRIJVING

In veertig korte, scherpzinnige hoofdstukken maakt Antoine Compagnon vrolijke uitstapjes in de wereld van Google, Amazon, Wikipedia en de rest van het digitale bestaan. Compagnon blijkt een geek te zijn, een po√ętische en grappige nerd, zonder vooroordelen. Hij schrijft over de absurditeit van onze virtuele wereld en benadrukt dat de digitalisering een zeer grote en zinvolle bijdrage aan onze beschaving levert. Zijn vrouw noemt hem verslaafd; hijzelf houdt gewoon evenveel van nullen en enen als van papier en inkt.Zoals Compagnon de grootste Franse schrijvers voor ons bereikbaar heeft gemaakt, zo toont hij ons nu de voordelen van de digitalisering. Een eyeopener voor zowel nerd als digibeet, van welke leeftijd dan ook.

Wil je het boek lezen?Klein digitaal verdriet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antoine Compagnon. Lezen Klein digitaal verdriet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN