Falco en de gestolen Stympha's

Falco en de gestolen Stympha's - Nienke Pool | Highergroundnb.org

...osten. Falco en de gestolen Stympha's is een verhaal over vriendschap, moed en het ontdekken van nieuwe werelden ... Boek: Falco en de gestolen Stympha's - Geschreven door ... ... . With 'Falco en de Gestolen Stympha's' Nienke Pool has successfully succeeded in combining old mythology with Young Adult. Wordjokes in the book, like 'grimlachen' and 'Sneeuwhemelingen maken in de sneeuw' and some links to the old mythology make this book even more special so you will enjoy reading it. Falco en de gestolen Stympha's is een boek dat direct tijdens het lezen mijn aandacht trok met het eerste deel ... Over 'Falco en de gestolen Stympha's' | Hebban.nl ... . Falco en de gestolen Stympha's is een boek dat direct tijdens het lezen mijn aandacht trok met het eerste deel dat zich 6 maanden voor de avonturen van Falco afspeelt. Er wordt iets verteld over de ramp die deze wereld getroffen heeft en hoe dat het slechtste in de Alkeiden naar boven heeft gebracht. Educatief Kinderboeken Fictie en verhalen Non-fictie en vrije tijd Reis, verblijf en vervoer Non-fictie informatief Religie,filosofie en psychologie Zakelijk en studie Wetenschap en informatica Prijs Tot € 5,- Tot € 10,- Tot € 15,- Tot € 20,-Tot € 25,-Toon alles Binding Paperback Ringband Hardback Toon alles...

INFORMATIE

AUTEUR
Nienke Pool
DIMENSIE
10,21 MB
BESTANDSNAAM
Falco en de gestolen Stympha's.pdf

OMSCHRIJVING

"Een Stympha, dat is toch een moordvogel met ijzeren klauwen en een vlijmscherpe snavel waarmee hij je ogen uitkrast?'"Ik noem hem vriend,' antwoordt Falco, "hoe zal ik jou noemen?'Na de Melt Down geldt het recht van de sterkste in Concordia. Het recht van de Alkeiden. Rovend trekken zij door het land en stelen de dierbare Stympha's van het Vogelvolk. Tijdens zijn zoektocht naar de vogels beleeft Falco spannende avonturen en ontmoet hij nieuwe vrienden.Pas als hij samenwerkt, kan hij de vijand verslaan. En dan merkt hij datde vijand veel gevaarlijker is dan hij aanvankelijk dacht…Falco en de gestolen Stympha's is een YA fantasy verhaal dat losjes is gebaseerd op de mythe van Herakles en zijn gevecht tegen de StymphalischeMoordvogels uit de Moerassen van het Oosten. Falco en de gestolen Stympha's is een verhaal over vriendschap, moed en het ontdekken van nieuwe werelden.Nienke Pool begon met schrijven nadat zij op 10cm hoge hakken weinig flatteus een trap afdenderde. Zittend op eenstoel liet ze haar fantasie de vrije loop. Sindsdien zijn er ruim zestig van haar korte verhalen, columns en artikelen geplaatst in verhalenbundels, literaire magazines en jaarboeken. Haarkorte verhalen wonnen verschillende prijzen en hebben hun weg naar België, Polen en de VS gevonden.

Wil je het boek lezen?Falco en de gestolen Stympha's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nienke Pool. Lezen Falco en de gestolen Stympha's Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN