Het jaar van de held

Het jaar van de held - Anneke van Dok | Highergroundnb.org

...an Speyk in 2002 krijgt hij de rol van zijn leven en speelt hij de held ... Kind van 4 jaar is held van de dag: 'Door deze actie kon ... ... . Zijn goed bedoelde initiatieven pakken steeds slecht uit en hij ontdekt dat beroemd zijn ook schaduwkanten kent. Uiteindelijk draagt hij er toe bij dat het jaar van de held een rampjaar wordt. Tijdens de herdenking van het geboortejaar van Jan van Speyk in 2002 krijgt hij de rol van zijn leven en speelt hij de held. Zijn goed bedoelde initiatieven pakken steeds slecht uit en hij ontdekt dat beroemd zijn ook schaduwkanten kent. Uiteindelijk draagt hij er toe bij dat het jaar van de held een rampj ... Het jaar van de held van Anneke van Dok | Boek en ... ... . Uiteindelijk draagt hij er toe bij dat het jaar van de held een rampjaar wordt. De held door Jessica Durlacher Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. De held is een roman van de Nederlandse schrijfster Jessica Durlacher uit 2010...

INFORMATIE

AUTEUR
Anneke van Dok
DIMENSIE
8,26 MB
BESTANDSNAAM
Het jaar van de held.pdf

OMSCHRIJVING

In de debuutroman Het jaar van de held van Anneke van Dok hoort en ziet de bode van het stadhuis alles! Camiel Canard is behalve bode ook musicalster. Tijdens de herdenking van het geboortejaar van Jan van Speyk in 2002 krijgt hij de rol van zijn leven en speelt hij de held. Zijn goed bedoelde initiatieven pakken steeds slecht uit en hij ontdekt dat beroemd zijn ook schaduwkanten kent. Uiteindelijk draagt hij er toe bij dat het jaar van de held een rampjaar wordt.Camiel schrijft zijn herinneringen negen jaar later op aan de hand van losse aantekeningen van zijn burgemeester, die worstelde met haar integriteit: een onveilige fabriek gedogen vanwege de werkgelegenheid of sluiten. Dit is een boek met een grimlach, dat handelt over menselijke zwakheden, die ertoe leiden dat rampen zich zullen blijven herhalen.Anneke van Dok (Zaandam, 1947) was burgemeester vsn Niedorp, Vlissingen, Velsen en Diemen en wethouder van Hoorn. In het eerste Paarse kabinet was ze staatssecretaris van Economische Zaken. Ze begon haar loopbaan als journaliste bij De Typhoon en het Noordhollands Dagblad en schreef columns over bestuurlijke dilemma's in het vakblad van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Het jaar van de held is haar romandebuut.

Wil je het boek lezen?Het jaar van de held in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneke van Dok. Lezen Het jaar van de held Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN