Een wereld vol taart

Een wereld vol taart - Wendy Schlagwein | Highergroundnb.org

...nde wendingen en grappige details. In haar derde boek geeft Wendy vernieuwende decoratie-ideeën, aan de hand van twaalf wereldtaarten ... Een wereld vol taart - Wendy Schlagwein | 9789089895646 ... ... . Ze maakt de meest waanzinnige varianten met landenthema's als Nederland, Amerika, China, India, Italië en Afrika. Een Wereld vol Taart (Artikelnr: Z021) Vergroot. Heerlijk, zo'n koekje van eigen deeg De creaties van Wendy Schlagwein zijn ronduit spectaculair. Elke taart vertelt een heel verhaal vol verrassende wendingen en grappige details. In haar derde boek geeft Wendy vernieuwende decoratie-ideeën, ... Een taart vertelt een verhaal vol verrassende wendingen en grappi ... Een wereld vol taart - Wendy Schlagwein - (ISBN ... ... . In haar derde boek geeft Wendy vernieuwende decoratie-ideeën, ... Een taart vertelt een verhaal vol verrassende wendingen en grappige details. In haar derde boek geeft Wendy vernieuwende decoratie-ideeën, aan de hand van 14 landentaarten met thema's als Nederland, Amerika, China, Spanje en Afrika. En als klapstuk Wendy's wereldtaart met als thema: It's a small world. Een wereld vol taart | ISBN 9789089895646 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een wereld vol taart. De creaties van Wendy Schlagwein zijn ronduit spectaculair. Elke taart vertelt een heel verhaal vol verrassende wendingen en grappige details. In haar derde boek geeft Wendy vernieuwende decoratie-ideeën, aan de hand van twaalf wereldtaarten. Read "Een wereld vol taart" by Wendy Schlagwein available from Rakuten Kobo. De creaties van Wendy Schlagwein zijn ronduit spectaculair. Elke taart vertelt een heel verhaal vol verrassende wendinge... Een wereld voor taart is alweer het derde boek van Wendy Schlagwein. Na Een jaar vol taart! in 2011 en Een leven vol taart! was het tijd voor een nieuw boek, waarin Wendy net een stapje verdergaat dan bij de eerdere boeken. Dit boek staat ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wendy Schlagwein
DIMENSIE
9,94 MB
BESTANDSNAAM
Een wereld vol taart.pdf

OMSCHRIJVING

Heerlijk, zo'n koekje van eigen deeg De creaties van Wendy Schlagwein zijn ronduit spectaculair. Elke taart vertelt een heel verhaal vol verrassende wendingen en grappige details. In haar derde boek geeft Wendy vernieuwende decoratie-ideeën, aan de hand van twaalf wereldtaarten. Ze maakt de meest waanzinnige varianten met landenthema's als Nederland, Amerika, China, India, Italië en Afrika. Het klapstuk is Wendy's wereldtaart met het thema It's a small world. Hierop komen zoveel mogelijk wereldburgers terug. Pure kunst! Door de gedetailleerde uitleg zijn deze oogverblindende taarten door iedereen te maken. Deze keer ligt de nadruk niet op de basisprincipes die al zijn behandeld in Wendy's eerste twee boeken, maar geeft ze juist extra tips en ideeën voor het bekleden, decoreren en boetseren. Welkom in de wondere wereld van taart!

Wil je het boek lezen?Een wereld vol taart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wendy Schlagwein. Lezen Een wereld vol taart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN