Sportduivel

Sportduivel - Karl Vannieuwkerke | Highergroundnb.org

...ezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering Jouw recensie Schrijf een ... Karl Vannieuwkerke - Wikipedia ... ... Het boek is in prima staat en is misschien 1 keer of nooit gelezen en de kaft kan lichte gebruikerssporen vertonen. De pagina's zijn "nieuw" en hebben geen vale plekken en/of notities en/of onderlijningen noch fluo. SPORTDUIVEL Karl Vannieuwkerke. Karl Vannieuwkerke (°1971) is sinds 1997 in dienst bij de openbare omroep. Hij is hét VRT-schermgezicht voor alle grote sportevenementen: de Ronde van Frankrijk, het EK en W... lees meer bestellen. STA ... bol.com | Sportduivel, Karl Vannieuwkerke | 9789491376009 ... ... . Hij is hét VRT-schermgezicht voor alle grote sportevenementen: de Ronde van Frankrijk, het EK en W... lees meer bestellen. STAM N°3 Stefaan Lammens & Karl Dhont Fotografie ... Sportduivel 9789491376009. Sportduivel. Zet op verlanglijst. Bekijk exemplaren. Paperback Vanaf € 10,00 Nieuwsbrief Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe partijen, vers van onze inkoop. Uitgebracht : 2011 Vraagprijs : 10,4925 € Heb je interesse of wil je een bod doen ? Mail dan naar [email protected] Terug naar het overzicht WEDSTRIJD BIS!!! De kaap van de 400 likes is snel gerond...waarvoor grote dank! De winnaars van de twee boeken vind je verder in dit bericht. Maar omdat het toch pakjestijd is doen we er nog een... ARMSTRONG, LANCE/ JENKINS, SALLY. DOOR DE PIJNGRENS. Utrecht, Het Spectrum, 2000. Gebrocheerd, originele geillustreerde uitgeversomslag in kleur, 13x21cm, 284pp + 16 ... KARL VANNIEUWKERKE - NU TE KOOP - 2011 - Autobiografie van de Amerikaanse wielrenner (1971- ).… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Gesigneerd boel Sportduivel - Karl Vannieuwkerke. Naam: * Jouw mailadres: * Bericht: * Code: * Terug naar productpagina. Het product is toegevoegd aan de vergelijkings lijst Naar de vergelijkings lijst Terug. Breng een bod uit hoger dan Uw bod, Maximaal bod, Dit item kan enkel opgehaald worden. De advocatuur als onderneming is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De advocatuur als onderneming PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De advocatuur als onderneming Lernert Engelberts is een geweldige auteur. Download en lees het boek Echte slechte mensen op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Echte slechte mensen in PDF, ePUB, MOBI. Bekijk meer van Karl Vannieuwkerke op Facebook. Aanmelden. of...

INFORMATIE

AUTEUR
Karl Vannieuwkerke
DIMENSIE
4,53 MB
BESTANDSNAAM
Sportduivel.pdf

OMSCHRIJVING

'Sportduivel' verzamelt verhalen, columns en opiniestukken. Wielrennen, veldrijden, voetbal, tennis, atletiek, golf, … zijn het voorwerp van de scherpe pen van Karl Vannieuwkerke. Dit boek gaat onder meer over de onvermoeibaarheid van Philippe Gilbert, de spichtige ooievaarsbenen van Robert Gesink, de maatschappelijke relevantie van het fenomeen Tiger Woods, de toekomst van Romelu Lukaku en de superioriteit van de familie Borlée. Het gaat ook over de invloed van Kim Clijsters, de laatste Tour van Lance Armstrong, de tranen van Mark Cavendish, de comeback van Stijn Stijnen, het verdwijnen van De Muur in de Ronde van Vlaanderen en helaas ook … over het overlijden van Wouter Weylandt.In 'Sportduivel' ontleedt Karl Vannieuwkerke de sport met het scalpel van de chirurg. Een eerlijke en soms keiharde kijk op een intrigerende wereld, zonder compromissen met het spektakel. Maar dit boek blijft vooral een verzameling schrijfsels uit liefde voor het vak en voor de sport.

Wil je het boek lezen?Sportduivel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karl Vannieuwkerke. Lezen Sportduivel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN