Gids voor de kantoorjungle

Gids voor de kantoorjungle - Japke-d. Bouma | Highergroundnb.org

...lf in je kracht staan en Uitrollen is het nieuwedoorpakken vond Japke-d ... Gids voor de kantoorjungle - Thomas RapThomas Rap ... . Bouma haar weg naar het grote publiek. Eigenlijkkunnen we allang niet meer zo.. De klager, de diva en de flirt: ze staan allemaal in de 'Gids voor de Kantoorjungle' Ieder kantoor wordt bevolkt door een aantal herkenbare sympathieke en minder sympathieke archetypes. De columnist Japke-d. Bouma beschrijft ze stuk voor stuk in haar Gids voor de Kantoorjungle. Gids voor de kantoorjungle. Auteur:Japke D. Bouma. Nederlands; 192 pa ... Gids voor de kantoorjungle - Thomas RapThomas Rap ... . Gids voor de kantoorjungle. Auteur:Japke D. Bouma. Nederlands; 192 pagina's; Nieuw Amsterdam; oktober 2013; Samenvatting. Hoe overleef je de Bitch, ontwijk je de Flirt en waarom staan er planten op kantoor? Werken op kantoor is een avontuurlijke maar vaak ook frustrerende expeditie. Met bestsellers als Ga lekker zélf in je kracht staan en Uitrollen is het nieuwe doorpakken vond Japke-d. Bouma haar weg naar het grote publiek. Eigenlijk kunnen we allang niet meer zonder haar hilarische en leerzame stukken over taal en het leven op kantoor, maar haar weg naar de top begon met de onmisbare Gids voor de kantoorjungle. Haar eerste, Gids voor de kantoorjungle, verscheen vorige maand in heruitgave bij Thomas Rap. Het begon in 2012, met een fotoserie over het kantoorleven in nrc.next : Het Kantoorkwartet. 'Foto's van koffieautomaten met vieze vlekken op de vloerbedekking, de loempia's in de bedrijfskantine, kansloze planten.' Met bestsellers als Ga lekker zélf in je kracht staan en Uitrollen is het nieuwe doorpakken vond Japke-d. Bouma haar weg naar het grote publiek. Eigenlijk kunnen we allang niet meer zonder haar hilarische en leerzame stukken over taal en het leven op kantoor, maar haar weg naar de top begon met de onmisbare Gids voor de kantoorjungle.Daarin leidt Japke-d. de lezer rond door de kantoortuin en ... 'Gids voor de kantoorjungle' is het derde boek van Japke-d. Bouma dat we voor Taalvoutjes recenseren. We kennen haar van haar kantoortaal-observaties en scherpe analyses van communicatie 'naar de mensen toe'.In haar 'Gids...

INFORMATIE

AUTEUR
Japke-d. Bouma
DIMENSIE
11,87 MB
BESTANDSNAAM
Gids voor de kantoorjungle.pdf

OMSCHRIJVING

Werken op kantoor is een avontuurlijke maar vaak ook frustrerende expeditie. Het is een oerwoud vol sociale valkuilen, verraderlijke afgronden, een woekerende tuin met allerlei onbekende diersoorten die je vaak niet begrijpt en waarvan je geen flauw idee hebt wat ze de hele dag doen. Waarom bitcht ‘De Bitch’ zo? Waarom doe je alles voor ‘De Geboren Leider’ en loopt ‘De Very Important Person’ altijd op de gang te bellen? In deze praktische gids beschrijft Japke-d. Bouma alle kantoortypes op genadeloze en minutieuze wijze. Waar jagen ze op, wat drijft ze, op wie parasiteren ze, met wie flirten ze? Wie kan het beste met wie en welke tijgers moet je kost wat kost te vriend houden? Lees dit boek, observeer nauwkeurig en wordt de koning van de kantoorjungle.

Wil je het boek lezen?Gids voor de kantoorjungle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Japke-d. Bouma. Lezen Gids voor de kantoorjungle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN