Wie is de klokkenmaker?

Wie is de klokkenmaker? - L. De Vos | Highergroundnb.org

...de Klokkenmaker? is vooral bedoeld voor de twijfelaars ... De geschiedenis van de klokkenmaker - Alex Muller ... ... . Argumenten kunnen hen helpen net dat laatste stapje te doen. Toch laat de auteur in dit betoog met strakke logische redeneringen zien dat hij niet alleen een hoofd heeft, maar ook een hart. "Klokkenmaker Lars Dekker" is een vertrouwde naam in de regio als het gaat om uurwerkreparaties.Ook klanten uit Amsterdam, Haarlem, Den Helder, Friesland en Utrecht weten we gelukkig te vinden. Hier ben ik erg blij mee, ik sta met plezier voor mi ... Klokkenmaker Lars Dekker - vakmanschap, eerlijke prijzen ... ... . Hier ben ik erg blij mee, ik sta met plezier voor mijn klanten klaar. Dankzij mijn vakopleiding en vele jaren ervaring kan ik vakbekwame reparaties uitvoeren aan moderne en antieke klokken. Rob Memel is rijksgediplomeerd klokkenmaker en restaurator voor alle type klokken. Van jongs af aan ben ik met techniek bezig geweest. Het sleutelen aan brommers en restaureren van oldtimers waren als tiener grote hobby's.Mijn vader reed in de jaren 70 regelmatig naar Frankrijk om antiek te zoeken voor de verkoop.Klokken heb ik dan ook regelmatig voorbij zien komen. De Klokke...

INFORMATIE

AUTEUR
L. De Vos
DIMENSIE
3,36 MB
BESTANDSNAAM
Wie is de klokkenmaker?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat als God niet bestaat, en wat als Hij wel bestaat? Wat als Hij al of niet uit de natuur komt? Is Hij een mens, of is Hij meer dan een mens? Wat als wij ook iets van hem merken? Leo de Vos zet je met dit boek voortdurend op een tweesprong. Er wordt tegenwoordig veel over God gezegd, maar er wordt nauwelijks nog beredeneerd. De auteur heeft deze kans aangegrepen en komt met argumenten voor het bestaan van God. Wie is de Klokkenmaker? is vooral bedoeld voor de twijfelaars. Argumenten kunnen hen helpen net dat laatste stapje te doen. Toch laat de auteur in dit betoog met strakke logische redeneringen zien dat hij niet alleen een hoofd heeft, maar ook een hart.

Wil je het boek lezen?Wie is de klokkenmaker? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. De Vos. Lezen Wie is de klokkenmaker? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN