Het Vreemde Kind

Het Vreemde Kind - Hannie van der Beek-Schoon | Highergroundnb.org

...opvoeding', schreef de Zweedse pedagoge en activiste Ellen Key in haar beroemde boek De eeuw van het kind uit 1900 ... Het vreemde kind - Research database - University of Groningen ... . Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt. Het Vreemde Kind Hannie van der Beek-Schoon, H. Van Der Beek-Schoon 9789057570445 Naam Het Vreemde Kind (Onbekende bindwijze). Annet van Weerten, directeur van een instituut voor bedrijfstrainingen, heeft een voor haarzelf verborgen... Het ... Het vreemde kind - Preken Online ... . Annet van Weerten, directeur van een instituut voor bedrijfstrainingen, heeft een voor haarzelf verborgen... Het vreemde kind antwoordde:" mijn vader in de hemel dankt jullie daarvoor!" Zij brachten de kleine gast naar hun kamertje, hielpen hem in bed, dekten hem goed toe en dachten: O, wat hebben wij het toch goed. Wij hebben onze warme kamer en ons lekker bedje, het arme kind heeft niets dan de hemel als dak en de grond als legerstede. In Het vreemde kind zal een stoet van vreemden _ van Oskar Matzerath tot Michael Jackson, van donorbaby's en adoptiekinderen tot kinderen uit de onderwereld van de concentratiekampen _ aan ons voorbijtrekken. Begeleid door een curieus gezelschap van (on)echte vaders en sl...

INFORMATIE

AUTEUR
Hannie van der Beek-Schoon
DIMENSIE
5,60 MB
BESTANDSNAAM
Het Vreemde Kind.pdf

OMSCHRIJVING

Annet van Weerten, directeur van een instituut voor bedrijfstrainingen, heeft een voor haarzelf verborgen verleden. Na een reünie op haar vroegere school stort een muur van leugens en halve waarheden in.Ze gaat op zoek naar haar afkomst en vecht voor ontsluiering van haar levensraadsel. De relatie met haar moeder blijkt veel complexer en hartverscheurender dan ze ooit had vermoed. Erotisch geladen, worden liefde, verkrachting en seksualiteit ontroerend beschreven in een overrompelend verhaal dat drie generaties samenbrengt.

Wil je het boek lezen?Het Vreemde Kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hannie van der Beek-Schoon. Lezen Het Vreemde Kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN