Verweesd

Verweesd - Aloka Liefrink | Highergroundnb.org

...n en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken ... Column door Laurens Sok: verweesd en voltooid - Nieuw Licht ... . Verweesd De blik die in zijn ogen verschijnt doet me rillen. Opnieuw is er die vuist die hij, gebald, naar beneden houdt. Hij maakt kauwbewegingen met opeengeklemde kaken. Het gesmak overstemt het getik van de verroeste stationsklok in de restaurantkeuken. Ik durf hem haast niet meer aan te kijken. Hij komt gevaarlijk dichtbij. Alles wordt een ... Online vertaalwoordenboek. EN:verweesd zijn. Mijnwoordenb ... Verweesd - betekenis en definitie | Nederlands Woordenboek ... . Ik durf hem haast niet meer aan te kijken. Hij komt gevaarlijk dichtbij. Alles wordt een ... Online vertaalwoordenboek. EN:verweesd zijn. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Wat is de betekenis van verweesd? Op Ensie, Encyclopedie sinds 1946, vind je 1 betekenis van het woord verweesd. Door experts geschreven. Wel verweesd, zo zonder haar club. Ze bezoekt elke wedstrijd, uit en thuis, schrijft verslagen voor het supportersblad, pleitte onlangs bij de gemeenteraad nog voor een nieuw stadion en ontmoet op de...

INFORMATIE

AUTEUR
Aloka Liefrink
DIMENSIE
3,44 MB
BESTANDSNAAM
Verweesd.pdf

OMSCHRIJVING

Aloka LiefrinkVerweesdDe blik die in zijn ogen verschijnt doet me rillen. Opnieuw is er die vuist die hij, gebald, naar beneden houdt. Hij maakt kauwbewegingen met opeengeklemde kaken. Het gesmak overstemt het getik van de verroeste stationsklok in de restaurantkeuken. Ik durf hem haast niet meer aan te kijken. Hij komt gevaarlijk dichtbij. Alles wordt een waas.Berlinda is geboren in Zuid-India en komt als jonge kleuter in een adoptiegezin terecht. Aanvankelijk gaat alles goed, maar samen met haar ook geadopteerde broer Ranjan wordt ze als tiener meegesleurd in een waanzinnige vechtscheiding. De kinderen worden aan de adoptievader toegewezen. Als die plots overlijdt raakt Berlinda, intussen bijna meerderjarig, volledig in de ban van het bizarre gedachtegoed van stiefmoeder Angela. Als Berlinda tweeëntwintig is, leert ze Roel kennen. Berlinda ziet in hem een manier om de verstikkende wereld van Angela te ontvluchten. Vanaf dan wordt de moed van de jonge vrouw pas echt op de proef gesteld Zelf geadopteerd uit India schreef Aloka Liefrink (1979) met Verweesd een bewogen en uniek adoptieverhaal. Wat is de betekenis van een familieband? Zijn we echt helemaal alleen op de wereld? Wanneer is de uiterste grens van volhouden bereikt? Een uniek en ontroerend adoptieverhaal waarin de moed van een jonge vrouw zwaar op de proef wordt gesteld.

Wil je het boek lezen?Verweesd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aloka Liefrink. Lezen Verweesd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN