Regio-Boek - Wilde planten in de Gelderse Vallei en het Eemland

Regio-Boek - Wilde planten in de Gelderse Vallei en het Eemland - A. van den Bremer | Highergroundnb.org

...67 - Wilde planten van Knop tot Dop toont in prachtige detail- en overzichtsfoto's een kleine vijfhonderd wilde… Wilde planten van Knop tot Dop toont in prachtige detail- en overzichtsfoto's een kleine vijfhonderd wilde planten die voorkomen in de Gelderse Vallei en het Eemland ... Het rijke leven van wilde planten | Overig | gelderlander.nl ... . De ordening van de planten op kleur en bloeimaand, maakt het voor iedereen mogelijk snel en gemakkelijk de naam van een plant te vinden. Wilde planten in de Gelderse Vallei en het Eemland: van knop tot dop Regio-Boek: Amazon.es: A. van den Bremer: Libros en idiomas extranjeros Op zoek naar artikelen van Regio-Boek? Artikelen van Regio-Boek koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden ... Wilde planten in de Gelderse Vallei en het Eemland - van ... ... . Wilde planten in de Gelderse Vallei en het Eemland: van knop tot dop Regio-Boek: Amazon.es: A. van den Bremer: Libros en idiomas extranjeros Op zoek naar artikelen van Regio-Boek? Artikelen van Regio-Boek koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Wilde planten van Knop tot Dop toont in prachtige detail- en overzichtsfoto's een kleine vijfhonderd wilde planten die voorkomen in de Gelderse Vallei en het Eemland. De ordening van de planten op kleur en bloeimaand, maakt het voor iedereen mogelijk snel en gemakkelijk de naam van een plant te vinden. Beleef de Gelderse Vallei en Eemland is een wandel-, lees- en kijkboek. Foto's en informatie over ...

INFORMATIE

AUTEUR
A. van den Bremer
DIMENSIE
11,87 MB
BESTANDSNAAM
Regio-Boek - Wilde planten in de Gelderse Vallei en het Eemland.pdf

OMSCHRIJVING

Wilde planten van Knop tot Dop toont in prachtige detail- en overzichtsfoto's een kleine vijfhonderd wilde planten die voorkomen in de Gelderse Vallei en het Eemland. De ordening van de planten op kleur en bloeimaand, maakt het voor iedereen mogelijk snel en gemakkelijk de naam van een plant te vinden. Een tekstblokje op elke pagina geeft een beschrijving van de belangrijkste kenmerken van de getoonde plant. De Gelderse Vallei en het Eemland worden gekenmerkt door een grote diversiteit aan natuurlijke omstandigheden: weilanden met sloten, oude en nieuwe stedelijke gebieden, oude grachtmuren (Amersfoort), natte en droge heide, meerdere typen bos en polder en niet te vergeten de bermen van autobanen en spoorlijnen. Deze diversiteit in natuurlijke omstandigheden en het grote aantal natuurontwikkelingsprojecten leveren een enorme variatie in de flora op. Arie van den Bremer (KNNV- en IVN-lid) kent het begrip onkruid niet meer. Nadat hij gestopt is met zijn werk heeft hij zijn oude hobby, het fotograferen van wilde planten, opnieuw opgepakt. Met deze publicatie als resultaat.

Wil je het boek lezen?Regio-Boek - Wilde planten in de Gelderse Vallei en het Eemland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. van den Bremer. Lezen Regio-Boek - Wilde planten in de Gelderse Vallei en het Eemland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN