Chemochemie

Chemochemie - Roy Geurs | Highergroundnb.org

... Dutch and English including synonyms, definitions, and related words ... Bureau ISBN - Canmore ... . Chemochemie (Dutch Edition) - Kindle edition by Roy Geurs. Download it once and read it on your Kindle device, PC, phones or tablets. Use features like bookmarks, note taking and highlighting while reading Chemochemie (Dutch Edition). Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. Sluiten Lezersrecensie Bedankt voor ... Chemochemie - Paperback - 9783990483169 | AKO boeken ... . Meer informatie via deze link. Sluiten Lezersrecensie Bedankt voor uw reactie. Uw reactie is inmiddels op de website geplaatst en zal door onze redactie beoordeeld worden. Steeds meer realiseert de mens zich en dringt het tot hem door hoe belangrijk het is om psychisch sterk te zijn om met zichzelf beter te kunnen werken en zijn doelen te bereiken. Maar voordat men werkelijk zover is, moet men bepaalde begrippen goed begrijpen en bereikt hebben. Dat zijn begrippen zoals: wat is je werkelijke menselijke waarde? Chemochemie. Aandoening: Darmkanker, Kanker Thema's: Humor, Veerkracht Perspektief: Egodocument Auteur: Roy Geurs Uitgever: Novum publishing Jaar: 2016 Bespreker: Yvonne Vinke. Roy Geurs laat in zijn boek van 42 pagina's, bestaande uit twintig korte berichten, zien hoe hij en zijn familie ermee omgaan als hij plots erachter komt dat hij ... Woordenboek Nederlands Engels: scheikundige. wat te maken heeft met reacties van stoffen 1. door een scheikundige reactie ontplofte de fabriek 1 Onafhankelijke boekhandel sinds 1970. Kunst & Architectuur; Grafische Vormgeving, Design, Fotografie & Mode BESLIST.nl Op zoek naar een boek over Biografie & memoire (boeken) Bekijk het ruime assortiment van 1.091 Biografie & memoire (boeken) boeken Bestel direct online voor de beste aanbieding! Boekverkopers sinds 1920. Binnen- en buitenlandse boeken over kunst en fotografie. Snelle en betrouwbare levering. Downloaden boek van de De kleine Nederlands voor Dummies (e-book) gratuite in formaat pdf epub mobi. Onze excuses, beschrijving is tijdelijk afwezig…...

INFORMATIE

AUTEUR
Roy Geurs
DIMENSIE
10,19 MB
BESTANDSNAAM
Chemochemie.pdf

OMSCHRIJVING

Je bent 52 jaar en er wordt darmkanker bij je geconstateerd. Een heel traject van onderzoeken, operatie, chemokuren en ziekenhuisbezoeken volgt. Om zijn familie, vrienden en collega's op de hoogte te houden van de ontwikkelingen begint Roy Geurs tweewekelijkse berichten te schrijven. De 20 berichten beslaan de periode van augustus 2014 tot de zomer van 2015 wanneer alle chemokuren zijn doorstaan en Geurs verder kan met zijn leven. De berichtjes laten zien hoe Geurs en zijn gezin met de ziekte omgaan. De teksten zijn realistisch, positief en beeldend, maar laten ook een poëtische en filosofische kant zien van de schrijver. Hij lardeert zijn berichtjes met gedichten en tekstregels van liedjes. Geurs laat zien dat een periode van ziek zijn niet alleen maar ellende is, maar dat er ook nog genoeg te lachen valt.

Wil je het boek lezen?Chemochemie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roy Geurs. Lezen Chemochemie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN