Wij zijn de Massa!

Wij zijn de Massa! - Lucy Wobma | Highergroundnb.org

...n de wereld van de rijken eeuwenlang zijn opgebouwd tegenover die van de grote, middelmatige massa ... Wij, de massa der onbenulligen op gympen, zijn evengoed ... ... . Massa is een natuurkundige grootheid die een eigenschap van materie aanduidt, de hoeveelheid van een stof. Massa wordt uitgedrukt in kilogram.Massa dient niet te worden verward met gewicht, dat een maat is voor de aantrekking van een massa door de zwaartekracht, en daardoor afhangt van de plaats van een massa op een hemellichaam.Massa heeft twee belangrijke eigenschappen: traagheid als verzet ... Vergelijken - Wij zijn de ma ... Wij zijn de Massa! van Lucy Wobma | Boek en recensies ... ... .Massa heeft twee belangrijke eigenschappen: traagheid als verzet ... Vergelijken - Wij zijn de massa! (1965) ISBN: 9789402193343 - Het leven van de rich en famous: het oefent een aantrekkingskracht uit die bijna niet is te weerstaan. Net als sprookjes en mythen vindt ook de mythe van hun uitzonderlijkheid een… Wij zijn de Massa! - Boek Lucy Wobma (940219309x) (1965) ISBN: 9789402193091 - Het Boek Wij zijn de Massa! (940219309x) geschreven door Lucy Wobma bestel je… Wij zijn niet als de massa, zei ze met een minachtend mondje. Wij observeren de mens! Ik werd dan altijd kriegel omdat ze zich boven anderen stelde als iemand die daar natuurlijk niet toe behoorde en veeeel beter was dan de rest. Wij zijn de massa! Auteur: Lucy Wobma. E-book op Bol.com (€ 4,9) Tweeten. Omschrijving Wij zijn de massa! Het leven van de rich en famous: het oefent een aantrekkingskracht uit die bijna niet is te weerstaan. Net als sprookjes en mythen vindt ook de mythe van hun uitzonderlijkheid een voedingsbodem in de menselijke geest. Wij zijn de Massa!: Hoera voor de massamens | Wobma, Lucy | ISBN: 9789402193091 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Wij zijn de Massa! | Lucy Wobma. Hoera voor de massamens. Het leven van de rich en famous: net als sprookjes en mythen vindt ook de mythe van hun uitzonderlijkheid een voedingsbodem in de menselijke geest. Wij zijn de Massa! door Wobma, Lucy, EAN 9789402193091. Wij, de massa der onbenulligen, zijn evengoed een prachtig gevolg van welvaart en vrijheid, op gympen weliswaar, maar dat loopt nu eenmaal beter. We rusten uit op de magn...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucy Wobma
DIMENSIE
12,78 MB
BESTANDSNAAM
Wij zijn de Massa!.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven van de rich en famous: net als sprookjes en mythen vindt ook de mythe van hun uitzonderlijkheid een voedingsbodem in de menselijke geest. In dit essay laat Lucy Wobma zien hoe de betoverende beelden van de wereld van de rijken eeuwenlang zijn opgebouwd tegenover die van de grote, middelmatige massa. Ondanks, of dankzij, deze uitzonderlijke bovenlaag kent de wereld nu grote problemen. Het goede nieuws is, dat statistisch gezien verreweg het meeste talent en werklust zich onder ons, de massa, bevindt. Tijd om dat reservoir eens echt aan te boren en een nieuw verhaal van mythische proporties over ons te maken!Lucy Wobma (1965) woont in Groningen, studeerde daar Fins, is ondernemer en houdt zich verder bezig met gezin, politiek en mode.

Wil je het boek lezen?Wij zijn de Massa! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucy Wobma. Lezen Wij zijn de Massa! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN