Dat ik zong

Dat ik zong - B Ashetu | Highergroundnb.org

...de aarde en corrupte politici. Aan het eind van de tour moest ik een hernia-operatie ondergaan en had ik last van mijn schouder ... wat / dat: het boek wat / dat | Genootschap Onze Taal ... ... . Zingen is niet altijd zijn passie geweest, op zijn zestiende kwam hij er pas mee in aanraking. "Ik heb vijf jaar lang piano gespeeld, maar heb me nooit met zingen beziggehouden. Een vriendin zei dat ik eens mee moest doen met het koor, nu heb ik spijt dat ik niet eerder ben begonnen." Intense periode Dat spoedarts Elisabet Haesevoets (34) een stukje kan zingen, bewees ze al tijdens haar deelname aan 'De mol ... Dat ik zong | De Volkskrant ... ." Intense periode Dat spoedarts Elisabet Haesevoets (34) een stukje kan zingen, bewees ze al tijdens haar deelname aan 'De mol'. Nu heeft ze met 'All it takes' ook een eerste single klaar. "Ik leid het ... Toen heb ik hem laten gaan en ging hij het dak op." Sydney van Hooijdonk heeft Hyballa geholpen aan een nummer. Zoals hij zelf aangeeft wilde hij eerst het Duitse volkslied zingen, maar dat leek hem toch geen goed idee. Op aanraden van Van Hooijdonk zong Hyballa 'Zigge zagge, zigge zagge'....

INFORMATIE

AUTEUR
B Ashetu
DIMENSIE
4,23 MB
BESTANDSNAAM
Dat ik zong.pdf

OMSCHRIJVING

Misplaatstheid. Verscheurdheid. het leven van de creools-joodse dichter Bernardo Ashetu werd er grotendeels door beheerst. Bernardo Ashetu was het pseudoniem voor Henk van Ommeren, een naam die de dichter zelf haatte, hij wilde liever Kamanda heten: ‘ik ben een neger’. Zijn vader, een succesvol politicus en medicus, noemde hem een mislukkeling, ‘en dichter ook nog’. Het was zijn dichttalent dat de psychische druk waaronder Ashetu leed, verlichtte. In Poëzieland vond hij zijn geluksmomenten.Maar de poëzie van Ashetu is niet doordrenkt van geluk. Ook de duisternis figureert in zijn gedichten. Ashetu verlangt naar vergetelheid, kruipt in de vermomming van een arme mislukkeling en is hulpeloos, niet in staat om te helpen. Daartegenover plaatst hij het genot van een zonnestraal, yoghurt met banaan, een wonderkuil en De Leuke.

Wil je het boek lezen?Dat ik zong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B Ashetu. Lezen Dat ik zong Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN