Koffers & Koters

Koffers & Koters - Maartje Diepstraten | Highergroundnb.org

... een vakantie van 1 week of langer, afhankelijk van de literinhoud en de grootte ... Koffers & Koters door Maartje Diepstraten (paperback ... ... . Als je met het vliegtuig reist is een harde koffer veelal essentieel, omdat de koffer veel te voorduren krijgt op het vliegveld, de bagageband en tijdens het in- en uitladen van het vliegtuig. Koffers & Koters By Barts Boekje. Maartje Diepstraten . Nog te verschijnen. € 19,99. Bezorgen: Zodra beschikbaar. in winkelwagen naar verlanglijst ISBN 9789018046293 Pagina's 288 Verschijnt 18-06-2020 NUR 500. Druk 1 Uitvoering Paperback / softback Taal Nederlands Uitgever ANWB. Israël. ... Koffers & Koters - Maartje Diepstraten | 9789018046293 ... ... . Druk 1 Uitvoering Paperback / softback Taal Nederlands Uitgever ANWB. Israël. In het fotoboek 'Israël' van ... Koffers & Koters is a book with family destinations that are really fun for everyone. 'It is of course also our holiday'. That is why Maartje Diepstraten of Barts Boekje, has collected and bundled the most tasteful holiday addresses in this beautiful book Reiskoffers van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf €40,-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.nl of in onze winkels het grootste assortiment Reiskoffers. Koffers & Koters is een boek met gezinsbestemmingen die écht voor iedereen leuk zijn. Zowel voor de kids als voor de ouders. Barts Boekje verzame… Vanaf het moment dat het boek Koffers & Koters een feit was, kwamen de vragen over de illustraties. Snappen we! Koffers & Koters is een boek met gezinsbestemmingen die écht voor iedereen leuk zijn. Zowel voor de kids als voor de ouders. Barts Boekje verzamelde voor de ANWB de meest smaakvolle vakantieadressen en bundelde ze in dit boek. Grote koffers | Alle grote koffers die we momenteel in ons assortiment hebben vindt u op deze pagina. U kunt de koffers zelf sorteren door op "alle merken" of op "standaard" te klikken. Zo kunt u zelf de volgorde van de koffers in deze categorie bepalen, sneller uw keuze maken en online een koffer kopen. Bekijk onze Kofferset aanbiedingen! Travelbags.nl is dé Online Kofferset Specialist. Top Merken Gratis Verzending 30 Dagen Retour Grote Collectie...

INFORMATIE

AUTEUR
Maartje Diepstraten
DIMENSIE
9,31 MB
BESTANDSNAAM
Koffers & Koters.pdf

OMSCHRIJVING

Koffers & Koters is een boek met gezinsbestemmingen die écht voor iedereen leuk zijn. Zowel voor de kids als voor de ouders. Barts Boekje verzamelde voor de ANWB de meest smaakvolle vakantieadressen en bundelde ze in dit boek. In buitenland én in eigen land. Voor een quick nachtje weg of een heerlijk relaxte zomervakantie, van stad tot platteland, dwars en heel Europa door. Ingedeeld op leeftijd: van 0 tot 5, van 5 tot 10 en van 10 tot 15 jaar.

Wil je het boek lezen?Koffers & Koters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maartje Diepstraten. Lezen Koffers & Koters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN