Wij zijn ons brein

Wij zijn ons brein - Dick Swaab | Highergroundnb.org

...s hoogleraar theoretische natuurkunde Gert Vertogen aan, die zaterdag jl ... Wij zijn meer dan ons brein | Trouw ... . in de Volkskrant stelde dat voor de uitspraak 'Wij zijn ons brein' geen wetenschappelijk bewijs kan worden ... Wij zijn ons brein | ISBN 9789025435226 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wij zijn ons brein van Dick Swaab, 9789046705063 voor € 15,00 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Brein van Dick Swaab werkelijke aut ... Wij zijn ons brein door Dick Swaab (Boek) - Managementboek.nl ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Brein van Dick Swaab werkelijke auteur 'Wij zijn ons brein' Neuroloog geeft zijn hersenen geen credits in bestseller . 11 oktober 2014 door Richard van der Toren. Niet Dick Swaab zelf, maar zijn brein blijkt de bestseller 'Wij zijn ons brein' geschreven te hebben. In 'Ons creatieve brein' gaat Swaab, net als in zijn zes jaar eerder verschenen bestseller Wij zijn ons brein, onder meer in op de vrije wil van de mens, of beter het gebrek daaraan, zoals Swaab zegt. 'Ik kreeg destijds bijvoorbeeld veel kritiek uit de hoek van de filosofen. Zij beschouwen de 'vrije wil' als iets dat van hen is. Eind oktober verscheen mijn recensie van 'Wij zijn ons brein' van Dick Swaab in het (laatste) Katern van het Nederlands Dagblad.Het staat volgens mij niet online (het ND, inclusief de site, is vorige week gerestyled en over drie weken is de site alleen nog tegen betaling te zien), dus zet ik het stuk ook even hier neer. Wij zijn ons brein book. Read 303 reviews from the world's largest community for readers. Het verhaal van je leven is het verhaal van je brein. Dat begin......

INFORMATIE

AUTEUR
Dick Swaab
DIMENSIE
8,96 MB
BESTANDSNAAM
Wij zijn ons brein.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhaal van je leven is het verhaal van je brein. Dick Swaab volgt de mens, en dan vooral zijn hersenen, vanaf de conceptie tot en met de dood. Alles komt voorbij in 'Wij zijn ons brein': puberteit, seksualiteit, anorexia, alzheimer, medicatie, criminaliteit, geloof, hersenbeschadiging, psychische problemen en bijna-doodervaringen. Na lezing van dit boek zal je beter begrijpen waarom je bent wie je bent.

Wil je het boek lezen?Wij zijn ons brein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Swaab. Lezen Wij zijn ons brein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN