Ons feilbare denken

Ons feilbare denken - Daniel Kahneman | Highergroundnb.org

... langzame, weloverwogen manier. Beide zijn uitermate praktisch, maar het gaat ... Ons feilbare denken eBook door Daniel Kahneman ... ... ... finance: ons feilbare denken 'De financiële beslissingen die mensen nemen, zijn niet perfect. We maken allemaal ongeveer dezelfde fouten. Als je dat weet, kun je daarvan leren', aldus Remco Zwinkels, hoogleraar international finance aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Voor zijn onderzoek naar hoe mensen denken en beslissingen nemen ontving hij in 2002 de Nobelprijs. In 2011 verscheen zijn wereldwijde bestseller 'Ons feilbare denken' (Thinkin ... bol.com | Ons feilbare denken (ebook), Daniel Kahneman ... ... . In 2011 verscheen zijn wereldwijde bestseller 'Ons feilbare denken' (Thinking fast and slow'). Extra's . Dual System Theory met Ben Tiggelaar . Interview met Daniel Kahneman . Ons feilbare denken van Daniel Kahneman. Paperback. Psychologie algemeen. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. 'Ons feilbare denken' brengt al die jaren onderzoek en wetenschap in één boek samen. € 29,99 Hardback Op voorraad. Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webwinkel Boekenwereld.com Direct Bestellen. Lees hier het eerste hoofdstuk. ISBN 9789047013044 Pagina's 528 Type Hardback Daniel Kahneman is een van de invloedrijkste psychologen ter wereld en zijn boek 'Ons feilbare denken' is wereldwijd een bestseller. In 2002 kreeg hij de Nobelprijs voor de Economie voor zijn onderzoek met Amos Tversky naar hoe mensen denken en beslissingen nemen. Thinking, fast and slow - Ons feilbare denken van Daniel Kahneman (Hardcover). Daniel Kahneman toont in 'Ons feilbare denken' aan dat we veel irrationeler zijn dan we denken. Waarom beoordelen we dezelfde situatie anders voor en na de lunch? Waarom denken we dat knappe mensen competenter zijn dan anderen? Kahneman legt uit dat we twee denksystemen hebben: een snelle, intuïtieve manier en een ... Ons feilbare denken Daniel Kahneman Thinking, fast and slow. Een inmiddels moderne klassieker waarin wordt uitgelegd waarom we zo vaak verkeerde inschattingen maken. Met tips om deze valkuilen te vermijden en betere beslissingen te nemen. ... Ons feilbare denken op de werkvloer is een aanrader voor iedereen die zichzelf en zijn collega's en klanten beter wil leren begrijpen en beinvloeden en voor hen die thuis op de bank leuke testjes wil doen met zijn of haar partner. Ons feilbare denken Thinking, fast and slow MET KAHNEMAN KUN JE DE EUROCRISIS VERKLAREN Mensen zijn bar slechte beslissers. Het individu dat nuchter in zijn eigen belang handelt, bestaat niet. We lijden aan chronische zelfoverschatting en pikken alleen op wat in ons straatje past....

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Kahneman
DIMENSIE
3,40 MB
BESTANDSNAAM
Ons feilbare denken.pdf

OMSCHRIJVING

Daniel Kahneman toont in 'Ons feilbare denken' aan dat we veel irrationeler zijn dan we denken. Waarom beoordelen we dezelfde situatie anders voor en na de lunch? Waarom denken we dat knappe mensen competenter zijn dan anderen? Kahneman legt uit dat we twee denksystemen hebben: een snelle, intuïtieve manier en een langzame, weloverwogen manier. Beide zijn uitermate praktisch, maar het gaat vaak fout omdat we - zonder dat we het doorhebben - de verkeerde manier van denken gebruiken. In deze moderne klassieker legt Daniel Kahneman uit waarom we zo vaak verkeerde inschattingen maken, en geeft tips om deze valkuilen te vermijden en betere beslissingen te nemen.

Wil je het boek lezen?Ons feilbare denken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Kahneman. Lezen Ons feilbare denken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN