Het meisje op de rots

Het meisje op de rots - Lucinda Riley | Highergroundnb.org

...Van tijd tot tijd laat ze Aurora aan het woord ... Het meisje op de rots, Lucinda Riley - Paperback ... ... . Het meisje op de rots vertelt het verhaal van twee bijzondere vrouwen en hun zoektocht naar hun verleden, van het historische Engeland naar hedendaags New York en van de indrukwekkende Ierse kust naar een legendarisch herenhuis in Londen. Recensie: Het meisje op de rots - Lucinda Riley Gehaast vlucht Grania weg uit New York, om haar vriend en de miskraam die ze had achter zich te laten. Ze vlucht terug naar het Ierse afgelegen dorp ... Het meisje op de rots - Lucinda Riley | 9789401611206 ... ... . Ze vlucht terug naar het Ierse afgelegen dorp waar ze vandaan komt om daar tot rust te komen en weg te rennen voor het heden. Foto "Meisje op de rots" kan worden gebruikt voor persoonlijke en commerciële doeleinden in overeenstemming met de voorwaarden van de aangeschafte Rechtenvrije licentie. Het beeld kan worden gedownload in hoge resolutie van maximaal 3456x5184. Het meisje op de rotsen; Lucinda Riley Het meisje op de rotsen van de Ierse schrijfster Lucinda Riley is wat je noemt een page turner! In meer dan 500 pagina's wordt de tragische geschiedenis tussen twee Ierse families uit de doeken gedaan. Een boek om in één adem uit te lezen en hier en daar een traantje weg te pinken. Het meisje op de rots vertelt het verhaal van twee bijzondere vrouwen en hun zoektocht naar hun verleden, van het historische Engeland naar hedendaags New York en van de indrukwekkende Ierse kust naar een legendarisch herenhuis in Londen. Het meisje op de rots vertelt het verhaal van twee bijzondere vrouwen en hun zoektocht naar hun verleden, van het historische Engeland naar hedendaags New York en van de indrukwekkende Ierse kust naar een legendarisch herenhuis in Londen....

INFORMATIE

AUTEUR
Lucinda Riley
DIMENSIE
4,99 MB
BESTANDSNAAM
Het meisje op de rots.pdf

OMSCHRIJVING

Met een gebroken hart verlaat Grania Ryan New York om terug te keren naar haar ouderlijk huis aan de Ierse kust. Daar ontmoet ze op een stormachtige avond Aurora, een jong meisje dat Grania's leven voorgoed zal veranderen.Terwijl Grania en Aurora een steeds hechtere band krijgen, wordt duidelijk dat het verleden hun families onlosmakelijk met elkaar heeft verbonden. Via een stapel oude brieven leert Grania over de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog, over die ene wanhoopsdaad een eeuw geleden en over het verdriet dat detwee families al generaties lang achtervolgt.Het meisje op de rots vertelt het verhaal van twee bijzondere vrouwen en hun zoektocht naar hun verleden, van het historische Engeland naar hedendaags New York en van de indrukwekkende Ierse kust naar een legendarisch herenhuis in Londen. Zal liefde en hoop in de toekomst het verdriet uit het verleden overwinnen?

Wil je het boek lezen?Het meisje op de rots in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucinda Riley. Lezen Het meisje op de rots Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN