Hé, wie zit er op de wc?

Hé, wie zit er op de wc? - Harmen van Straaten | Highergroundnb.org

...n Straaten - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23 ... Hé, wie zit er op de wc? - Harmen van Straaten. Zoekeenboek.nl ... .00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. Je plaatst een review over: Hé, wie zit er op de wc? Jouw waardering. Rating. 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Jouw naam. Samenvatting. Review. Review versturen. Gerelateerde artikelen Nieuwsbrief. Ontdek wekelijks de nieuwste les-en leermiddelen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief: Klantenservice ... Hé, wie zit er op de wc? van ... Hé, wie zit er op de wc? - Mama Duizendpoot ... . Meld je aan voor onze nieuwsbrief: Klantenservice ... Hé, wie zit er op de wc? van Harmen van Straaten kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789025867676. Wie zit er op de WC? Auteur: Munro Fiona Illustrator: Gray Dean ISBN: 9789048318957 ISBN10: 9048318955 Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. Taal: Nederlands Bindwijze: Diversen Publicatiedatum: 20200901 Publicatiestatus: Announced Druk: 1 Geillustreerd: Ja Pagina's: 10 pagina's . Voeg toe aan collectie. Bestel Hé, wie zit er op de wc ? Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Hé, wie zit daar op de wc (2+) Krulmuziek weet als geen ander de allerkleinsten enthousiast te maken voor klassieke muziek! Dit doen ze met een grappige voorstelling vol muzikale dierenvriendjes die allemaal wachten tot de deur van de wc opengaat. Boek Hé, wie zit er op de wc? Beer moet heel nodig. Hij loopt naar de wc. Maar de deur is op slot. Wat moet hij daar nu mee? Hé, wie zit er op de wc? Raad je mee? ... Elk jaar is er op 28 januari een nationale kazoodag. Wat zou het leuk zijn als we dat dit jaar vieren met heel veel kinderen en dus heel veel kazoo's! Deze dag valt midden in de Nationale Voorleesdagen en daarom is dit kazoo-feest gekoppeld aan een boek uit de prentenboek top 10 van 2017: "Hé, wie zit er op de wc?" Beer moet heel nodig. Hij loopt naar de wc. Maar de deur is op slot. Wat moet hij daar nu mee? Een hilarisch prentenboek vol dieren die heel lang moeten wachten voordat de deur van de wc eindelijk open gaat... Een favoriet van kinderen en ouders...

INFORMATIE

AUTEUR
Harmen van Straaten
DIMENSIE
8,92 MB
BESTANDSNAAM
Hé, wie zit er op de wc?.pdf

OMSCHRIJVING

Beer moet heel nodig. Hij loopt naar de wc. Maar de deur is op slot. Wat moet hij daar nu mee? Een hilarisch prentenboek vol dierenvrienden die heel lang moeten wachten voordat de deur van de wc eindelijk open gaat... Favoriet van kinderen EN voorleesouders/juffen/meesters. Gekozen in de Prentenboeken Top 10 voor de Nationale Voorleesdagen 2017.

Wil je het boek lezen?Hé, wie zit er op de wc? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harmen van Straaten. Lezen Hé, wie zit er op de wc? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN