Begin met het waarom

Begin met het waarom - Simon Sinek | Highergroundnb.org

...en: ze weten dondersgoed waaróm ze doen wat ze doen ... Begin met het waarom - Simon Sinek | Boeken.com ... . Toch sneeuwt bij veel bedrijven het Waarom nogal eens ... 'Begin met het Waarom' helpt je om het Waarom weer centraal te stellen en zo beter en authentieker leiding te geven en je omgeving te inspireren. Met vele voorbeelden uit de praktijk toont Sinek aan dat het werkt. Dit boek is gebaseerd op de ideeën uit zijn TEDX-talk over leiderschap, ... Begin met het waarom bij managementboeken-kopen.n ... Begin met het Waarom, Simon Sinek, de gouden cirkel van succes ... .. Begin met het waarom bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Samenvatting van begin met het waarom van Simon Sinek. Sinek onderzocht de grote, inspirerende leiders en ontdekte dat mensen als Steve Jobs en Martin Luther King oppervlakkig gezien misschien weinig gemeen hebben, maar allemaal het Waarom als basis hebben. 'Begin met het waarom' helpt je om beter en authentieker leiding te geven en om je organisatie, je team en medewerkers te inspireren. Elke CEO of directeur kan je vertellen wat zijn organisatie doet. Sommige leggen ook uit hoe ze het doen, maar slechts enkele kunnen duidelijk uitleggen waaróm ze het doen....

INFORMATIE

AUTEUR
Simon Sinek
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
Begin met het waarom.pdf

OMSCHRIJVING

Simon Sinek laat in "Begin met het Waarom' zien dat organisaties en leiders die zich richten op het Waarom van hun bedrijf succesvoller, invloedrijker en innovatiever zijn. Leiderschapsstijlen kunnen verschillen, maar alle grote, inspirerende leiders hebben één ding met elkaar gemeen: ze weten dondersgoed waarom ze doen wat ze doen. Toch sneeuwt bij veel bedrijven het Waarom nogal eens onder in de hectiek van de dag."Begin met het Waarom' helpt je om het Waarom weer centraal te stellen en zo beter en authentieker leiding te geven en je omgeving te inspireren. Met vele voorbeelden uit de praktijk toont Sinek aan dat het werkt. Dit boek is gebaseerd op de ideeën uit zijn TEDX-talk over leiderschap, waarmee hij wereldwijd de aandacht trok.

Wil je het boek lezen?Begin met het waarom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon Sinek. Lezen Begin met het waarom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN