Onorthodox

Onorthodox - Deborah Feldman | Highergroundnb.org

...eb het gekeken. Het komt heel dicht in de buurt van mijn eigen verhaal ... Orthodox - 10 definities - Encyclo ... . Heel dicht. Lees „Onorthodox De schokkende breuk met mijn roots" door Deborah Feldman verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Als kind groeit Deborah Feldman op in de gesloten wereld van de Satmargemeenschap in Brooklyn. Ze moet gehoorzamen aan d... Bestel Onorthodox van Deborah Feldman. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De miniserie werd gebaseerd op boek Onorthodox, de schokkende breuk met mijn roots. Het boek vertelt het verhaal van Doborah Feldman, een vrouw die op h ... bol.com | Onorthodox, Deborah Feldman | 9789044540017 | Boeken ... . Het boek vertelt het verhaal van Doborah Feldman, een vrouw die op haar zeventien werd uitgehuwelijkt. Laurense, Marijke - Feldman, Deborah - Het lag altijd aan het vrouwenlichaam Deborah Feldman (1986) groeide op in de joods-orthodoxe Satmar-gemeenschap in New York. Haar moeder maakte zich ervan los toen Deborah nog klein was; haar orthodoxe grootouders namen de opvoeding over. [Interview] In het onlangs vertaalde Onorthodox (2012) vertelt Deborah het verhaal van haar jeugd in deze ......

INFORMATIE

AUTEUR
Deborah Feldman
DIMENSIE
3,79 MB
BESTANDSNAAM
Onorthodox.pdf

OMSCHRIJVING

Deborah Feldman groeit op in de gesloten Satmargemeenschap in Brooklyn. Ze wordt jong uitgehuwelijkt en krijgt een zoon, maar dan is haar vrijheidsdrang niet meer te stuiten. In Onorthodox beschrijft ze haar jeugd en vlucht uit de religieuze sekte, waarbij het moeilijk voor te stellen is dat de gebeurtenissen maar enkele jaren geleden midden in New York plaatsvonden.

Wil je het boek lezen?Onorthodox in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deborah Feldman. Lezen Onorthodox Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN