Ik moet nog even kijken of ik kan

Ik moet nog even kijken of ik kan - Liesbeth Smit | Highergroundnb.org

...r, zelfs voor mensen die wél uit een taart durven te springen op hun verjaardag? Ik moet nog even kijken of ik kan De stille revolutie van de introverte mens Liesbeth Smit ... Ik moet nog even kijken of ik kan - Nijgh & van Ditmar ... . Introvert zijn: ineens was het er. Niet voor de introverten; zij wisten allang dat ze bestonden. Maar voor de rest van de wereld stond het onderwerp plotseling op de kaart ... Ik moet nog even kijken of ik kan is zo'n boek dat ik eens in de zoveel tijd weer uit de kast trek — gewoon, voor de herkenning, voor de humor om te lachen en de bevestiging. Dit boek sterkt mijn idee dat je goed bent zoals je bent. Alleen al daarom zou ik elke introvert dit boek aanraden. (Eigenlijk ook elke extravert.) ♥ Waardering: 9. Ik ... Ik moet nog even kijken of ik kan • Mommyhood ... . Dit boek sterkt mijn idee dat je goed bent zoals je bent. Alleen al daarom zou ik elke introvert dit boek aanraden. (Eigenlijk ook elke extravert.) ♥ Waardering: 9. Ik moet nog even kijken of ik kan (briljante titel, sowieso!) heeft een hele fijne nuchtere kijk op introversie. Met enerzijds serieuze informatie en achtergronden die lekker helder en vlot zijn opgeschreven. En anderszijds hele grappige en vermakelijke stukken, van een introvertenbingo tot diverse lijstjes met bijvoorbeeld bekende introverten. Ik moet nog even kijken of ik kan is het Nederlandse antwoord op Susan Cain. Scherp en met veel humor geschreven, en vol handige tips en lijstjes. Voor introverten én extraverten - en iedereen daartussenin die 'nog even moet kijken of-ie kan'. Lees „Ik moet nog even kijken of ik kan De stille revolutie van de introverte mens" door Liesbeth Smit verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Introvert zijn: ineens was het er. Niet voor de introverten; zij wisten allang dat ze bestonden. Maar voor de rest van d......

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbeth Smit
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
Ik moet nog even kijken of ik kan.pdf

OMSCHRIJVING

Introvert zijn: ineens was het er. Niet voor de introverten; zij wisten allang dat ze bestonden. Maar voor de rest van de wereld stond het onderwerp plotseling op de kaart. En dat is broodnodig, als je beseft dat de mensheid zeker voor een derde uit introverte mensen bestaat. Hoog tijd dus dat we serieus kennisnemen van deze "soort': wat is introversie nu precies allemaal wel en vooral ook niet, hoe kun je een echte introvert herkennen en niet te vergeten: wat is reuze herkenbaar, zelfs voor mensen die wél uit een taart durven te springen op hun verjaardag?In Ik moet nog even kijken of ik kan rekent Liesbeth Smit af met het idee dat introversie iets zieligs of saais zou zijn. Met een frisse en heldere blik gaat ze uitgebreid in op de verschillende kanten van introvert zijn: want hoe ga je er op de werkvloer mee om? Zijn er ook mensen die zowel introvert als extravert zijn? En wat moet je eigenlijk allemaal weten over je introverte kind?

Wil je het boek lezen?Ik moet nog even kijken of ik kan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbeth Smit. Lezen Ik moet nog even kijken of ik kan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN