Het geheim van slanke mensen

Het geheim van slanke mensen - Mieke Kosters | Highergroundnb.org

...anke mensen. Na het boek gisteren in één ruk uitgelezen te hebben, wil ik jullie het boek graag aanraden! Een korte recensie: Zo makkelijk en vlot als het boek leest, zo helder en eenvoudig wordt ook de boodschap om blijvend gewicht kwijt te raken uit de doeken gedaan: Neem zelf de regie en verantwoordelijkheid voor je voedsel in handen en je wilt niet meer te ... Het geheim van slanke mensen | A.Vogel blog ... ... 3 Voor- & na woord Vóór Het geheim van slanke mensen dacht ik altijd in twee kampen: het slanke kamp met van die dunne types die het zo makkelijk hebben; de geluksvogels. En mijn soort mensen, de wat dikkere figuren, de levensgenieters die, net als ik, van de wind al aankomen. En die om een beetje toonbaar te zijn een eeuwige strijd moeten voeren. Hun geheim is niet een supersnelle stofwisseling (uitzonderingen daargelaten), maar de manier waarop ze over zichzelf en eten denken. Dat zegt althans voedingsconsulente Mieke Kosters ... Vind mieke kosters het geheim van slanke mensen op ... ... . En mijn soort mensen, de wat dikkere figuren, de levensgenieters die, net als ik, van de wind al aankomen. En die om een beetje toonbaar te zijn een eeuwige strijd moeten voeren. Hun geheim is niet een supersnelle stofwisseling (uitzonderingen daargelaten), maar de manier waarop ze over zichzelf en eten denken. Dat zegt althans voedingsconsulente Mieke Kosters in haar boek Het geheim van slanke mensen. Kopieer hun 'slanke' eetgedrag en je valt volgens Kosters geheid af, mét elke dag chocola en wijn! Het geheim van slanke mensen | Afvallen Reviews Ervaringen ... Je wilt niet langer te veel eten. Jij kiest bewust voor afvallen en slank(er) blijven. In Het geheim van slanke mensen ontdek je hoe ook jij kunt eten wat je wilt… en afvallen! ← Previous Post. 22 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop het geheim van slanke mensen op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig het geheim van slanke mensen Boektitel: Het geheim van slanke mensen. Ondertitel: Elke dag chocola, 12 kilo eraf. Auteur(s): Mieke Kosters. Beoordeling van Meijke van Herwijne...

INFORMATIE

AUTEUR
Mieke Kosters
DIMENSIE
12,29 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van slanke mensen.pdf

OMSCHRIJVING

Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: ''Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan.'' Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.'Vanaf haar vijftiende was Mieke Kosters met lijnen bezig. Maar afvallen en op gewicht blijven lukte pas echt toen ze haar slanke vriendinnen ging observeren: hoe konden zij wel bitterballen eten en toch in maatje 38 passen? Mieke kopieerde het 'slanke' eetgedrag en werd - met elke dag chocola en wijn - 15 kilo lichter.Mieke ontwikkelde een methode waarin je ontdekt hoe je de regie op je eetgedrag pakt: Alles mag! Je wilt niet langer te veel eten. Jij kiest bewust voor afvallen en slank(er) blijven. In Het geheim van slanke mensen ontdek je hoe ook jij kunt eten wat je wilt... en afvallen!

Wil je het boek lezen?Het geheim van slanke mensen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mieke Kosters. Lezen Het geheim van slanke mensen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN