Het geheim van bol.com

Het geheim van bol.com - Michel Schaeffer | Highergroundnb.org

...et geheim van bol.com van Michel Schaeffer leest als een spannend jongensboek dat je zal inspireren je eigen grootse dromen waar te maken ... Dit is het geheim van bol.com, volgens de man die het ... ... . Aan de vooravond van de internetbubbel start bol.com, onder de vleugels van moedergigant Bertelsmann met de onbescheiden ambitie om de grootste online boekhandel ter wereld te worden. In 'Het geheim van Bol.com" neemt ex-marketing manager Michel Schaeffer je mee doorheen de eerste 18 jaar van e-commerce grootheid Bol.com (zelf was hij er werkzaam van 2001 tot 2015). De gekende blauwe webshop die ondertussen de grootste e-commercewinkel van de Benelux ... Het geheim van Bol.com - Michel Schaeffer - piks.nl ... .com (zelf was hij er werkzaam van 2001 tot 2015). De gekende blauwe webshop die ondertussen de grootste e-commercewinkel van de Benelux is geworden. Het geheim van bol.com | ISBN 9789047012184 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Het geheim van bol.com' ligt op straat. Althans, een boek met die titel is vanaf vandaag verkrijgbaar. Twinkle was gisteren bij de presentatie door auteur Michel Schaeffer. Hij was ruim 14,5 jaar marketingdirecteur van de nummer 1 van de Twinkle100, die uitgroeide van startup tot 'De winkel van ons allemaal'. Bekijk het boek op bol.com. ... Het hulpboek Het Geheim van Levenskracht van Rajshree Patel geeft je praktische tips waarmee je optimaal gebruik kan maken van de onuitputtelijke bron van levensenergie. In dit boek legt Rajshree Patel uit hoe jij, in je drukke bestaan, ... Het geheim van bol.com staat vol met anekdotes hoe slim bol de ene deal na de andere wist te sluiten en hoe ze gewone winkeliers het nakijken gaven. Opmerkelijk is de lange uitweiding van Michel Schaeffer over de verkoop van boeken of cd's als een schrijver of artiest komt te overlijden....

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Schaeffer
DIMENSIE
5,48 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van bol.com.pdf

OMSCHRIJVING

"Het geheim van bol.com 1e druk is een boek van Michel Schaeffer uitgegeven bij Atlas Contact, Uitgeverij. ISBN 9789047010937 Aan de vooravond van de internetbubbel start bol.com, onder de vleugels van moedergigant Bertelsmann met de onbescheiden ambitie om de grootste online boekhandel ter wereld te worden. Nog geen drie jaar later staat het bedrijf in de uitverkoop. Bol.com Nederlan'd vindt op het nippertje drie investeerders. Het wordt zelfstandig en groeit uit tot het grootste online winkelbedrijf van Nederland en België; bol.com is daarmee een Nederlands succesverhaal. Michel Schaeffer, vanaf de beginjaren deel van het team, geeft een zeldzaam kijkje achter de schermen van het bedrijf in een tijdperk waarin de wereld de stap naar online maakte. Een fascinerend verhaal over het opnieuw uitvinden van winkelen, groot durven denken, de drang naar continue vernieuwing, de kracht van samenwerken, de unieke cultuur en omgaan met teleurstellingen en succes. Hoe is het bol.com gelukt om succesvol te worden en hoe slaagt het erin om succesvol te blijven?Het geheim van bol.com van Michel Schaeffer leest als een spannend jongensboek dat je zal inspireren je eigen grootse dromen waar te maken.Michel Schaeffer was ruim 14 jaar directielid van bol.com; een periode waarin het bedrijf zich ontwikkelde van startup tot het leidende e-commercebedrijf van de Benelux. Hij werd onder andere uitgeroepen tot Direct Marketing Man en Adverteerder van het Jaar. Sinds zijn vertrek bij bol.com in 2015 is hij commissaris bij Q-Park, Hans Anders en CBRE Dutch Retail fund. Daarnaast adviseert hij private equity, corporates en startups over digitale- en groeistrategieën.Lees hier het interview met Michel Schaeffer over Het geheim van bol.com."

Wil je het boek lezen?Het geheim van bol.com in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Schaeffer. Lezen Het geheim van bol.com Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN