Dog Man 3 - Dog Man en de gekloonde kat

Dog Man 3 - Dog Man en de gekloonde kat - Dav Pilkey | Highergroundnb.org

...eds maar 'papa' blijft noemen.Als de kitten op het politiebureau van de stad belandt, besluit Dog Man voor hem te zorgen ... Scheltema | Dog Man en de gekloonde kat, Dav Pilkey ... . Dog Man: Dog Man en de gekloonde kat - Dav Pilkey. Karel, Dog Mans grootste vijand, probeert zichzelf te klonen. Hij is alleen niet blij met het resultaat. Er komt namelijk een kitten uit de kloonmachine gekropen, die Karel steeds maar 'papa' blijft noemen. Kat Karel ontsnapt uit de gevangenis. Hij heeft hulp nodig om alles in zijn laboratrium netjes te houden. Iemand die net is als hijzelf. Dus besluit hij zic ... Bureau ISBN - Dog Man en de gekloonde kat ... . Hij heeft hulp nodig om alles in zijn laboratrium netjes te houden. Iemand die net is als hijzelf. Dus besluit hij zichzelf te klonen. Maar dat loopt anders dan hij had verwacht. Ballonstrip. ... Dog Man en de gekloonde kat. Dav Pilkey (author) 9789492899583 - Dog Man en de gekloonde kat - Dog Man door Dav Pilkey.. Karel, Dog Mans grootste vijand, probeert zichzelf te klonen. Hij is alleen niet blij met het resultaat. Er komt namelijk een kitten uit de kloonmachine gekropen, die Karel steeds maar 'papa' blijft n.....

INFORMATIE

AUTEUR
Dav Pilkey
DIMENSIE
12,64 MB
BESTANDSNAAM
Dog Man 3 - Dog Man en de gekloonde kat.pdf

OMSCHRIJVING

Na Amerika verovert Dog Man nu ook Nederland. Het derde deel in de serie heeft een bijzonder kattig randje…Karel, Dog Mans grootste vijand, probeert zichzelf te klonen. Hij is alleen niet blij met het resultaat. Er komt namelijk een kitten uit de kloonmachine gekropen, die Karel steeds maar "papa' blijft noemen.Als de kitten op het politiebureau van de stad belandt, besluit Dog Man voor hem te zorgen. Maar dat is best lastig als je tegelijkertijd de stad moet beschermen tegen Flippie de kwaadaardige vis!Een spannend boek vol vrolijke tekeningen, bizarre grappen en geweldige nieuwe personages. Met achterin weer leuke tekentips, waarmee je met gemak allerlei Dog Man-figuren natekent. Geschreven en getekend door Dav Pilkey en vertaald door Tjibbe Veldkamp.

Wil je het boek lezen?Dog Man 3 - Dog Man en de gekloonde kat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dav Pilkey. Lezen Dog Man 3 - Dog Man en de gekloonde kat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN