Colourtronic

Colourtronic - Diverse auteurs | Highergroundnb.org

...rispondere consiglio a tutti gli amanti del genere ... Colourtronic - Creatief met kleurtjes ... . Met 'Colourtronic' heb je een echt volwassen variant in handen. Het systeem is hetzelfde: je kleurt de platen in volgens de kleurcodering aan de zijkant van de pagina. Maar het palet is fenomenaal: nooit eerder gebruikte je zulke schitterende en levendige kleuren die elkaar versterken en van je pagina's af spatten. Motan-Colortronic is een wereldwijd erkende leverancier van randapparatuur en -systemen voor kunststofproducerende en -verwerkende bedrijven. Meer specifiek leveren ze producten voor de voorb ... Colourtronic - Bertus Workel ... . Meer specifiek leveren ze producten voor de voorbehandeling van grondstof: opslag, transport, doseren & mengen, drogen, kristalliseren en besturingssystemen. 'Colourtronic, een caleidoscopische kleuruitdaging' door - Onze prijs: €14,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Kleuren op nummer is niet iets wat je alleen als kind deed, het is weer helemaal hip! Met 'Colourtronic' heb je een echt volwassen variant in handen. Colourtronic o.a. te koop bij Bol.com voor €11,50 Op de foto's is de inhoud van het boek te zien, zodra ik een paar platen gekleurd heb, zullen deze in een nieuwe post online komen. Met 'Colourtronic' heb je een echt volwassen variant in handen. Het systeem is hetzelfde: je kleurt de platen in volgens de kleurcodering aan de zijkant van de pagina. Maar het palet is fenomenaal: nooit eerder gebruikte je zulke schitterende en levendige kleuren die elkaar versterken en van je pagina's af spatten. Volg de kleurcodes en kleur een regenboog aan levendige afbeeldingen. Het palet is fenomenaal: de tropische vogels, bonte hagedissen en kleurrijke zoogdieren spatten van je pagina's af. 'Colourtronic dieren' is meer dan kleuren op nummer - het is een kleuruitdaging met de betoverende en verslavende kracht van een caleidoscoop. Kleuren op nummer is niet iets wat je alleen als kind deed, het is weer helemaal hip! Met 'Colourtronic' heb je een echt volwassen variant in handen. Het systeem is hetzelfde: je kleurt de platen in volgens de kleurcodering aan de zijkant van de pagina. Maar het palet is fenomenaal: nooit eerder gebruikte je zulke schitterende en levendige kleuren die elkaar versterken en van je pagina's af ... Met 'Colourtronic' heb je een echt volwassen variant in handen. Het systeem is hetzelfde: je kleurt de platen in volgens de kleurcodering aan de zijkant van de pagina. Maar het palet is fenomenaal: nooit eerder gebruikte je zulke schitterende en levendige kleuren die elkaar versterken en van je pagina's af spatten. Colourtronic Dieren is meer dan kleuren op nummer - het is een kleuruitdaging met de betoverende en verslavende kracht van een caleidoscoop. Recensie: Kleuren op nummer is niet alleen voor kinderen. Nu kunnen ook volwa...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
10,3 MB
BESTANDSNAAM
Colourtronic.pdf

OMSCHRIJVING

Kleuren op nummer is niet iets wat je alleen als kind deed, het is weer helemaal hip! Met 'Colourtronic' heb je een echt volwassen variant in handen. Het systeem is hetzelfde: je kleurt de platen in volgens de kleurcodering aan de zijkant van de pagina. Maar het palet is fenomenaal: nooit eerder gebruikte je zulke schitterende en levendige kleuren die elkaar versterken en van je pagina's af spatten. 'Colourtronic' is meer dan kleuren op nummer, het is een kleuruitdaging met de betoverende, kleurrijke en verslavende kracht van een caleidoscoop.

Wil je het boek lezen?Colourtronic in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Colourtronic Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN